Nye indlæg

 

Åbningsreception i Fjordager IF

22-04-2013

Rådmand Jane Jegind fik æren af at åbne Fjordager IF’s minigolfanlæg på en smuk og solbeskinnet aprilsøndag. Og rigtigt mange mennesker, op i mod 100, havde lagt vejen forbi og fik sig et spil minigolf og ikke mindst ristede pølser og lidt vådt til ganen.

Minigolfafdelingens formand Henning Rasmussen kunne da også glæde sig over det flotte fremmøde og han kunne fortælle at de satsede på at være klar 1. maj, hvor de åbnede op for indmeldelser i afdelingen.

Inden den dato ligger der dog et meget stort renoverings- og etableringsarbejde foran dem, og de primære kræfter skal komme fra Fjordagers seniorer med hjælp fra et par erfarne kræfter fra den etablerede minigolfverden.
Dansk Minigolf Union har sponsoreret Fjordager med 5000 kr., og for de penge havde foreningen indkøbt udstyr fra Funsports, så de var klar med grej til nye medlemmer.
Fra Fyns Minigolf Union, Odense Minigolf Club og Putter Team Odense var der også gaver i form af minigolfgrej, og med disse rekvisitter blev banerne da også taget flittigt i brug på denne søndag.

Fjordager er landets største idrætsforening med over 3000 medlemmer, hvor de 1000 af dem er tilknyttet gymnastikafdelingen.

Ud over minigolfbanerne er det også meningen at anlægge en krolfbane ved siden af og desuden integrere petanque og dart i afdelingen.

Billeder fra åbningen


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484