Putter Team's efterårsstævne

01-11-2013

Sæsonafslutning i Odense

Det summede igen af liv og spilleglæde i de atmosfærefyldte minigolflokaler på Rugårdsvej, da Putter Team Odense afholdt Efterårsstævne søndag d. 27. oktober.

Det skete efter en lang og solfyldt sæson udendørs med mange stævner og turneringer i Danmark, og stævnet var på en gang afslutning på den danske minigolfsæson og åbningen på vintersæsonen hos Putter Team Odense.

44 spillere var mødt op til 4 runders spil, som blev indledt med en morgenbuffet, hvorefter man var klar til en dag med minigolfspil på konkurrenceplan. Dog møder mange også op for at tage del i det sociale samvær med de andre spillere, og resultaterne afslørede da også, at minigolf kan være et svært spil, og at stævneresultaterne ikke altid matcher træningsrunderne. Runderne ligger lige fra 19-20 slag til op imod 50 slag, men der er altid plads til forbedring, og det gør minigolf til et sjovt spil.

Et særligt islæt ved stævnet er de 8-10 nordmænd som år efter år gæster klubben og sætter deres præg på stævnet ikke mindst med gode resultater og god konkurrence til de danske spillere. I år var der også svenske og en enkelt tysk Bundesligaspiller med og det giver en god international atmosfære og mulighed for at skabe nye kontakter på tværs af landegrænserne.

Mange danske spillere har i år deltaget i danske mesterskaber med stor succes, de var også med i stævnet. En ung juniorpige fra Aalborg var netop hjemvendt fra en tur til Portugal med en sejr i B-rækken dernede.

En norsk spiller, som til dagligt spiller i Danmark, havde høstet et norsk seniormesterskab i år, mens en anden nordmand med klubbase i Sverige blev svensk mester i matchplay. Forinden havde han vundet det norske mesterskab i herrerækken.

Ved Efterårsstævnet i Odense blev det til en hjemmebanesejr i A-rækken til Mads Nørregaard, som vandt foran Allan Schwab, Niendorfer MC med norske Lars Kvæl på 3. pladsen.

B-rækken blev med norsk sejr ved en af de gamle kæmper, Trond Øvre, fra Christiania MC i Oslo med sin landsmand Trym Scharff (spiller til dagligt for Broager) på 2. pladsen mens en af Putter Teams unge talenter, Lasse Rasmussen tog sig af 3. pladsen.

Slutteligt blev C-rækken en Odense domineret række i toppen med Anette Frost, Nicolai Hollmann og Kai Christensen på de øverste pladser.