Nye indlæg

 

Resultatføring år 2014

29-03-2014
For første gang har BangolfArena’s elektroniske resultat opsamling været benyttet i Danmark.
Systemet kaldes Bangolf Arena Mobile Scorecard (BAMS) og der bruges mobiltelefoner til resultatregistreringen.

Systemet består egentligt af 3 dele. Den del spillerne oplever, den dommerne skal bruge og endelig turneringsledelsen.

For spilleren er der tale om en ganske let registrering af resultaterne – det er kort og godt et spørgsmål om at sikre sig at det er den rigtige spiller man registrere for, dernæst at vælge resultatet på banen og endelig at trykke på en knap der udføre selve registreringen.

Herefter afleveres telefonen til spillerne for hvem man har registreret resultatet som så på telefonen kan se det registrerede som var det på en almindelig spilleseddel.
Spilleren trykker så på ny registrering og systemet er klar til næste spillers resultat.

Dommerne kommer til at benyttes samme telefon som spillerne og kan her udføre rettelser ved fejltastninger, tildele straf og øvrige dommer ting.
Skulle dette drille kan dommeren altid henvende sig til turneringsledelsen som også kan foretage disse ændringer.

Endelig er der turneringsledelsen som nu har et værktøj hvor de blot skal holde styr på at det er de rigtige sammensætninger der bliver sendt ud på de forskellige ”tavler”
Lørdag den 29. marts har Putter Team Odense venligst stillet deres klubmesterskab til rådighed som generalprøve af systemet forud for første egentlige brug af systemet ved årets DM-Holdturnering.

Oplevelsen hos Putter Team viser at systemet fungerer super fint og specielt for turneringsledelsen er der tale om en stor lettelse i arbejdspresset og opgaverne.
Første tavle ved klubmesterskaberne havde et par ”ældre herre” og disse udtrykte ved start stor bekymring for hvordan det nu skulle gå med ”dette nymodens bras”. De samme herre talte jeg med da de havde spillet bane 14 og der var al bekymring forsvundet og kommentaren var ”det er jo slet ikke så slemt det her”.
Det bekræfter heldigvis de forventninger der var til systemet – det er let bruge og er på ingen måde skræmmende.
Testen hos Putter Team havde selvfølgelig selve holdturneringe som primær test.
Her viste testen at håndteringen af stregning af dårligste runde fungere helt perfekt, systemet tager sågar løbende højde for ændringerne efterhånden som runden skrider frem.
Pointtildelingen er derimod ikke endeligt på plads men her var Turneringsudvalget i direkte kontakt med udvikleren af BangolfArena og en programmæssig ændring så den ”danske model” understøttes er allerede bestilt og skulle gerne være på plads inden starten af DM-Holdturneringen.

Fra Turneringsudvalget og Dansk Minigolf Union skal der lyde en stor tak til Minigolfklub Putter Team Odense for deres hjælp til denne test – det var nok den bedste test vi kunne få udført.
Facit af testen må være: En kæmpe succes
 
Resultater fra Putter Team Odense's klubmesterskab: Resultat

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 66127934