Nye indlæg

 

Og vinderen er...

19-03-2015
Matchplay-sejr og landshold
 
 
- Skrevet af Ole Rasmussen -

 
For Jakob Petersen fra Minigolf Clubben Gelsted blev det en weekend med masser af succes, da han først vandt Danish Matchplay og siden hen blev udtaget til at spille Nordiske Mesterskaber på det danske herrelandshold. Det skete ved Minigolfklub Putter Team Odenses stævne, Danish Matchplay den 7. –8. marts.

Allerførst var der 5 indledende runder. Her var Simon Junker Odense Minigolf Club førende efter lørdagens 4 runder. Han gik 83. Men både hans klubkammerat Leif Meitilberg og Putter Team’s Mads Nørregaard ville det anderledes søndag morgen. Med en runde 24 til Simon Junker strøg de to forbi med hver en runde på 20 slag, og de skulle lige bruge et omspil for at få fingre i den lille præmie til de indledende runders 1. plads. Her var Leif Meitilberg bedst og qua bedste difference var han også sikret allerbedste udgangspunkt som nr. 1 til matchplay. De to brugte 106 slag for de 5 runder.

Matchplay bød på mange spændende kampe, og flere sudden deaths samt ikke mindst to runder 18 til Vincent Huus og Jakob Petersen.

Finalen stod imellem Leif Meitilberg og som nævnt den endelige vinder Jakob Petersen. De spillede 1-1 og havde samme score 20-20 og så måtte de spille om. Sejren snuppede Jakob Petersen på bane 6, Røret, og han vandt hermed sin første sejr i Danish Matchplay.
 

B-rækken var som sædvanligt godt fyldt på med 30 deltagere, og kampen om de 16 cup-pladserne var naturligvis stor.
Bedste spiller var Putter Team Odenses Kim Christiansen, som ganske overlegent brugte 113 slag på de 5 runder. Han var dermed 5 slag bedre end nr. 2 Christian Linnet, Odense Minigolf Club.
Det gode spil rakte frem til semifinalen, hvor han mødte en godt spillende Karsten Parbst fra Hamborg-klubben VfL Lohbrügge. Hans finalemodstander hed Christian Linnet og den finale blev hurtigt en ensidig affære hvor danskeren kom hurtigt foran og slutteligt vandt kampen 6-3.

Stævnet bød på et par nye svenske deltagere fra Hjelmsö BGK og her imponerede A-spilleren Peter Ericsson blandt andet ved en træningsrunde på 18 lørdag inden start.
A-rækken bød på nyt blod i skikkelse af Simon Junker og Laura F. Henriksen fra Odense Minigolf Club samt Nickolaj Andersen og Lasse Rasmussen fra Putter Team Odense, og det lod til at de befandt sig godt i rækken.

I alt var der 46 deltagere, det er en lille nedgang i forhold til tidligere år, men stadig et flot deltagerantal for det efterhånden traditionsrige stævne, som blev afviklet for 12. gang. Tak til alle deltagere og hjælpere som endnu en gang gjorde stævnet til en oplevelse. På gensyn næste år.
 
 
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484