Nye indlæg

 

DM Eternit 2015

02-07-2015

Så er årets DM eternit afsluttet og som man kan læse ud fra Vincent’s “post” på Facebook, var lørdagen ikke præget af fantastisk minigolf vejr. “En dag med masser af udfordringer for alle spillere og hvor der blev spillet på halv-/helvåde baner.” – skriver Vincent bl.a.
 
 
 
Trods lørdagens vejr og de betingelser, det medførte, blev der spillet flot minigolf. For Jep-pe Vitten (SIF) var regn ikke nogen hindring, man kan sagtens gå 20 alligevel ☺. Sådan skal det gøres! Jeppe kunne også indtage podiets 1. plads for minijunior og Jakob Meitil-berg (OMC) tog 2. pladsen.
 
Tim Danielsen (EMK) kæmpede mod sig selv i Juniorrækken og afsluttede turneringen med en flot runde 24, den anden af slagsen i weekenden. Et stort tillykke til Tim. Det kræ-ver ekstra at koncentrere sig, når modstanden svigter ☺
 
Alle 3 juniorer kan bryste sig af at være blevet udtaget til landsholdet, som senere på året drager til Ostrava, Tjekkiet. De får selskab af Niclas Hansen (NAMK) og Laura Henriksen (OMC).
 
Hos Veteran Damer vandt Conny Jacobsen (MCG) på trods af sin ”startrunde” ☺. 2. plad-sen indtog Grethe Knop (MCG) og 3. pladsen gik til Helen Norup (AMK).
 
I Veteran Herre rækken vandt Erik Meldgaard (RMK) med grønt snit. Leif Bæk (RIK) gjor-de hvad han kunne med en 19’er i sidste runde. Det var dog ikke nok til at vippe Erik af skamlen. Leif indtog en flot 2. plads efterfulgt af Lars Jacobsen (MCG) på 3. pladsen.
 
Hos Senior Herrer fortsatte Leif Meitilberg, hvor han slap fra NM og kan nu bryste sig af at være, Nordisk og Dansk mester. Morten Rasmussen kom på 2. pladsen. En af overraskel-serne ved DM eternit var Preben Skov, som viste godt spil med mange grønne runder og ja – så ender man på en 3. plads hos seniorerne! ☺
 
Hos Damerne holdt Laura hovedet koldt og modstod presset fra Inge-Lise (NAMK). Laura blev Dansk mester hos damerne med blot 2 slag til Inge-Lise på 2. pladsen. Brita Frede-riksen (NAMK) kom på en 3. plads. Det skal nævnes, at Laura ligesom Leif også er Nor-disk mester, så der er lidt flere medaljer til samlingen ☺
 
Hos Herrerne var det kun et slag der adskilte 1. og 2. Pladsen, hvor Vincent Huus (PTO) og Simon Junker (OMC) kæmpede hele turneringen igennem. Sejren gik til Vincent, som nu kan kalde sig Nordisk og Dansk mester. Simon har om nogen vist, hvor langt man kan komme med den rette indstilling og den rette mængde træning. Simon spillede sin første turnering i juni 2014 – det har taget Simon et år at komme så langt. Det er sgu flot Simon!
 
Hele vejen ned gennem herre rækken blev der kæmpet om placeringerne. Fra 1. til 10. pladsen er der 10 slag. 3. og 4. pladsen blev indtaget af Jannick Skov (GMK) og Kåre Thomsen (MCG), også kun adskilt af et enkelt slag.
 
Traditionen tro, blev landsholdende udtaget efter turneringen var afsluttet. De ser ud som følger:
 
Junior:
Jakob Meitilberg
Jeppe Vitten
Tim Danielsen
Niclas Hansen
Laura Henriksen
Morten Christiansen som chef og Vincent Huus som teknisk træner.‬
 
Senior:
Morten Rasmussen
Leif Bæk
Peder Jakobsen
Jan Hansen‬
Robert Baldorf‬
Jan Vitten Rasmussen (også spillende holdleder)!‬
 
Herrer:
Benjamin Skjoldan
Torben Fjordvang
Simon Junker
Jannick Skov‬ (spillende landstræner?)
Dan Jensen
Vincent Huus
 
Til sidst skal lyde en stor tak til Minigolf Clubben Gelsted for deres arrangement. Det var mange mennesker på lidt plads. Der har været meget at se til, men en flot måde at fejre 40-året for klubben på! Vi ses til DM stor bane den 5.-6. September 2015 hos OMC.
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484