Nye indlæg

 

Odense Minigolf Club’s 40. Int. stævne

03-08-2015
Odense Minigolf Club’s 40. Int. stævne.
 
 
- Af Kristina Renner Matthies
 
I weekenden 25.-26. juli afholdt OMC deres 40. int. stævne.
 
Der var mere end 50 tilmeldte og allerede fra midten af ugen blev der snakket Svensk, Tysk og Dansk på anlægget, under træningen. Der blev torsdag og fredag serveret Chilli con carne og spagetti med kødsovs til dem, der meldte sig til – dejligt initiativ ☺.
 
 
 
Jeg spillede mit første stævne i ca. 8 år kun med et enkelt Broager stævne i mellem. Ellers har jeg ikke haft gearet med mig på noget tidspunkt – det var en speciel oplevelse. Der var størst mærkbar forskel på mit spil og min psyke, som (forhåbentlig) er blevet nogle år ældre. Det kunne mærkes, da nerverne ikke havde indflydelse på spillet, hvilket har været en fantastisk oplevelse, ik-ke at skulle slås med dem men i stedet kunne nyde spillet.
 
Hvorfor skulle det lige være nu? Og hvorfor lige OMC’s stævne?
 
Jo – det skulle være nu, fordi jeg for første gang i alle disse år faktisk er be-gyndt at tænke lidt på minigolfen igen dog i et andet sammenhæng, men det fylder ☺ Det skulle være OMC’s stævne, da jeg holder meget af at spille beton. Jeg lader mit snit på de 2 anlæg fortælle resten ☺.
 
Stævnet startede kl. 12 lørdag, hvor alle blev sendt ud på deres første runde eternit. Vejret havde hele ugen været ret ustadigt og vi nåede da heller ikke meget længere end gennem én dobbelt runde, før spillet måtte afbrydes, da det første tordenskrald kom.
      - det blev afløst af regn og det var desværre det, vi nåede af turneringen, for den dag.
 
Til gengæld blev der hygget i klubhuset, hvor der blev spillet kort til den store guldmedalje Jeg fik i hvert fald bank af nogle juniorer i casino.
 
 
Senere på aftenen klarede det op og vi kunne nyde noget lækkert grillmad med dejligt tilbehør. Dette blev afsluttet af en gang ”one-ball” turnering, som Jannick (GMK) vandt efter omspil med Torben Fjordvang (RIK).
 
Spillet bar præg af vejret, for nogles vedkommende. Der blev gået forholdsvist højt inde på eternitten. Jeg gjorde (desværre), hvad jeg kunne - jeg lader mit eternit-snit tale for sig selv...☺
 
Men alt i alt en super hyggelig dag, som blev afsluttet med en hyggelig aften.
 
 
 
Søndag startede spillet kl 9. Vi startede på de baner, vi var blevet kaldt ind fra dagen i forvejen. Da alle var færdige med deres 2. dobbeltrunde, blev der seedet. I herrerækken var der tæt løb og det endte med at Anders Grønne-gaard (PTO) løb med sejren, Dominik Wentzel blev 2’er efter en spændende sidste runde, hvor der var 1 slag imellem Simon Junker (OMC) og Dominik.
 
Hos Juniorerne viste Niclas, at han er klar til at skulle til Ostrava og spille. Han vandt rækken foran Tim Danielsen og Jeppe Vitten, som også begge vi-ste, at de er i form hen i mod det kommende Junior EM.
 
Hos damerne var det Laura (OMC), der vandt med et godt spring ned til rækkens nr. 2 Anna Jeske, som jeg tabte til og derfor måtte indtage en 3. plads ☺
 
Veteran Herrer, var som at være i Tyskland. Det var Bernd Kunz, der løb med sejren foran Stefan Döhner og Karsten Parbst.
 
Sonja Christensen (OMC) løb med 1. pladsen hos senior damerne med 10 slag ned til Eva Lundgren, som fik kamp til stregen af Grethe Knop (OMC).
 
Leif Meitilberg (OMC) indtog den øverste skammel hos senior herrerne med et godt spring ned til nr. 2 Roland Stenberg og Morten Rasmussen på 3. Pladsen.
 
I holdturneringen var det OMC, der løb med sejren foran Team Hamburg ef-terfulgt af PTO.
Makkerturneringen endte med en 1. plads til Christian Linnet Hansen & Do-minik Wentzel, 2 og 3. pladsen gik til hhv. Stefan Döhner & Laura Fogh Hen-riksen og Jannick Skov & Anna Jeske.
 
En hyggelig turnering med god stemning. Det var dejligt at se alle de kendte ansigter igen og jeg er sikker på, at jeg ikke er helt færdig med minigolfen - i hvert fald ikke udenfor banen ;)
 
 
Vi ses derude ☺ - Kristina Matthies

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484