Nye indlæg

 

Tillykke til årets spiller

30-03-2016
Vincent Huus, der har hjemmebane i Putter Team Odense, er kåret som årets spiller for femte gang. Vincent har med stor overbevisning og sportsligt engagement gjort sig fortjent til den fine titel endnu en gang.
 
 
Om modtagelsen siger Vincent "at modtage titlen gør mig stolt! Der lægger jo benhårdt arbejde bag. Selvom det er femte gang, jeg modtager titlen, er det ikke mindre betydningsfuldt for mig. Der er jo hele tiden nye spillere, som udfordrer mig. Det kræver hårdt arbejde at bevare niveauet."
 
Opskriften på succes er ifølge Vincent, "at have viljen til konstant at søge udfordringer. Jeg skal hele tiden forbedre mig, og derfor søger jeg hele tiden udfordringer. det handler om, at turde presse sig selv, at teste sig selv, at lærer sine styrker og svagheder at kende og at være bevidst om, hvad der skal forbedres."
 
Fremtiden tegner godt! Vincent  fortæller, at han forventer sig meget af den kommende sæson, hvor han søger mod tyske græsgange. Netop i sin søgen efter udfordringer skal han nemlig spille for Niendorfer MC. "Jeg tager til Tyskland for at få nogle tæsk!", fortæller Vincent med et grin og siger videre, at han glæder sig til at spille mod nogle af verdens bedste og presse sig selv. "Derfor har jeg også store forventninger til EM og til den kommende sæson i Danmark, hvor jeg går efter, at bevare mine nuværende titler" slutter Vincent af.
 
Der er uden tvivl lagt op til en spændende sæson!
 
Stort tillykke til Vincent Huus!

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484