Nye indlæg

 

Gladsaxe Minigolf Klub byder ny klub i Rudersdal velkommen

14-04-2016
Den nyetablerede Rudersdal Minigolf Klub venter spændt på at kunne spille på egne baner, som forventes af blive anlagt i løbet af sommeren. I ventetiden er der dog mulighed for, at spille i Gladsaxe.
 
Lørdag den 23/4-2016 kl. 10.00 inviterer Gladsaxe Minigolf Klub nemlig medlemmer og interesserede fra Rudersdal til at komme og spille på banerne. Der er lagt op til en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at lære tips og tricks af garvede spillere.
 
Bestyrelsen i Rudersdal fortæller, at de der har lyst til at tage med, kan møde op ved Mariehøj Centret ved hovedindgangen i Rudersdal den 23/4 kl. 9.00-9.30. "De som har bil, må meget gerne tage den med, så prøver vi at fordele alle, og hvis det ikke lykkes, tager vi en bus", fortæller Rudersdal-formanden Mikkel Lauritsen.
 
De to klub-bestyrelser glæder sig til at se en masse interesserede, der har lyst til at snuse til sporten!
 
Vel mødt!
 
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484