Nye indlæg

 

Sol over Beton Cup i Odense

25-04-2016
Af Pia Pagaard

Mens store dele af resten af Danmark kæmpede med snevejr, regnvejr og haglvejr, var det som om, at vejrguderne besluttede sig for at lade Odense og Beton Cup i Odense Minigolf Club (OMC) gå mere eller mindre fri for det danske forårsvejrs luner.

Skyerne hang en anelse tungt over betonanlægget på Møllemarksvej, da Cuppens i alt 29 deltagere trak ud for at spille deres første af tre indledende runder. Men som formiddagen skred frem, fik solen langsomt overtaget, og stik mod alle odds endte dagen således med at være præget af helt godt minigolfvejr.

Uddeling af guldnålen

Vincent Huus spiller i denne sæson for tyske Niendorfer MC, og han viste, at han i dén grad har fortjent den guldnål, han fra morgenstunden modtog for sine ti år og 50 turneringer som aktiv Stormester i dansk minigolf. Titlen deler han for nuværende kun med ganske få spillere.

Tæt slag i toppen

 
I de tre indledende runder gik Vincent Huus 30, 27 og 31, og dét resultat kunne kun Jannick Skov hamle op med. Topspilleren fra Gladsaxe Minigolf Klub (GMK) var ualmindelig giftig og gik således tre runder i 28, 29 og 27 slag. I Cup-spillet fortsatte de to spillere deres høje niveau, og i finalen trak Jannick Skov det længste strå som vinder af Cup spillets A-række. Vincent Huus tog andenpladsen, og Erling Jensen fra Putterteam Odense (PTO) spillede sig til tredjepladsen efter et Cup-spil, hvor de seks bedste spillere fra hver række, havde kæmpet om finalepladserne.

 
I B-rækken blev finalen afgjort på allersidste hul. Manden med de køligste nerver blev Poul Hansen fra MCG, og han henviste dermed Søren Arup fra Odense Minigolf Club (OMC) til andenpladsen og Kim Christiansen fra PTO til tredjepladsen.

Storspillende Vitten

I C-rækken viste Ove Vitten fra Silkeborg IF, at et Cup-spil er "anyones game", hvis man forstår at præstere, når det virkelig gælder. Ove Vitten kom med i Cup-spillet på yderste mandat på baggrund af tre runder med 48, 45 og 41 slag. Herefter ventede der ham et udmarvende marathon på hele 23 huller i direkte duel med Claudia Schröder fra MCG om finalepladsen. Ove Vitten viste sig at være den bedste til at holde hovedet koldt, og derfor var podiets øverste skammel pludselig inden for Silkeborgspillerens rækkevidde.
 

Og Ove Vitten lod bestemt ikke sådan en mulighed forpasse.

I finalen skulle han blot bruge 16 huller for at sikre sig C-rækkens førsteplads. Med et hole-in-one på bane 18 lykkedes det desuden Pia Pagaard fra Minigolf Klub Aarhus (MKA) at snuppe andenpladsen, mens Irene Christensen fra OMC måtte se sig henvist til tredjepladsen.


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484