Nye indlæg

 

Septembersolen skinnede over Kerteminde

05-10-2016

Skrevet af Ole Rasmussen

Flot septembervejr og godt forarbejde var medvirkende til, at Fyns Open på Kertemindes adventuregolf-baner søndag d. 18. september blev en særligt positiv oplevelse.

 

 

Vinderen Simon Junker

 

Hele 32 deltagere havde fundet vejen til Kerteminde, hvor både klubspillere fra de to Odense-klubber og Gelsted samt ikke-klubspillere, skulle dyste om Fynsmesterskabet.

 

De lokale fra Kerteminde var godt repræsenteret i den åbne række og de var da også toneangivende og præmietagende, idet Lilian Nielsen efter omspil tog sejren over Anders V. Hansen. De brugte 102 slag på de 2 runder, som konkurrencen rummede for dem. Nr. 3 blev Sannie Jeppesen.

 

I Fynsserien var det en velspillende Simon Junker, som overlegent tog sejren foran Ole Rasmussen og Karsten Nørskov. Simon Junker brugte 127 slag imod 137 og 138 til de 2 nærmeste. Her løb konkurrencen over 3 runder.

 

Serie 1 fandt en ganske ung vinder i Jakob Meitilberg på 14 år fra Odense. Han slog en af sine ældre og mere rutinerede klubkammerater, Søren Arup, samt Poul Hansen fra Gelsted. De lå på 139, 147 og 150 slag.

 

I den unge ende af skalaen var også lille Elvira på 7 år som sammen med sin far var taget fra Odense for at spille med.

 

Elvira på 7 år spillede også med.

 

Den store tilslutning til stævnet betød også, at banen allerede er booket til 3. søndag i september igen i 2017. Til den tid vælger baneejer Hans Kaas nok at lukke anlægget, så konkurrencen ikke afvikles med en blanding af kunder og stævnedeltagere.

 

Banen har Hans Kaas haft i 27 år, men starten med 18 eternitbaner blev for 6 år siden afløst af millioninvesteringen i de 18 adventurgolf-baner. Kun den velkendte Labyrint fra eternitbanerne står tilbage forklædt med kunstgræsunderlag.


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484