Nye indlæg

 

På vej mod ambitiøs strategi

14-10-2016
Danmarks idrætsforbund (DIF) har vedtaget ny økonomisk støttestruktur. På den foranledning er Dansk Minigolf Union gået i gang med et ambitiøst strategiarbejde der skal resultere i en 4-årig strategisk udviklingsaftale med DIF.
 
Dansk Mingolf Unions formand Leif Meitilberg på bestyrelsen miniseminar i fuld gang med at skabe et samlet overblik over unionen styrker, udviklingspotentialer, muligheder og opmærksomhedspunkter.
 
Bestyrelsen har allerede holdt de første møder, hvor unionen er blevet analyseret og udviklingspotentialerne diskuteret, ligesom der er udsendt spørgeskema for at få så mange input og ideer som muligt fra resten af unionen. Den 8. oktober på organisationsmødet blev også klubber, lokalunioner og udvalgsmedlemmer inddraget i processen. Og der var heldigvis masser af gejst og gode ideer.
 
Se bestyrelsen plan for strategiprocessen her.
Se forbundsanalysen, som bestyrelsen bl.a. har brugt i sit analysearbejde her.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484