Nye indlæg

 

Sæsoner og spillere mødtes i Odense

04-11-2016

Af Ole Rasmussen

Når udendørssæsonen slutter, starter indendørssæsonen i Odense.

Det har Minigolfklub Putter Team Odense markeret i mange år med Efterårsstævnet.  Og i år var det med et rekordstort antal spillere, som mødtes til minigolfstævne med hyggeligt samvær, morgenmad søndag og en konkurrence med flotte præmier.

Om de to sæsoners møde også er ensbetydende med mange spillere, kan ikke nødvendigvis siges, for med stor sikkerhed er det de samme spillere, som deltager indendørs ligesom de deltager i sommerhalvårets stævner. Men ikke desto mindre, på trods af en lang sæson, var der stor spillelyst og stor glæde ved at skulle i gang indendørs igen.

 

Så 57 deltagere fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland var derfor samlet i ”kælderen” på Rugårdsvej i Odense for at konkurrere i minigolf.
Særligt stor tilslutning var der i C-rækken, hvor hele 25 spillere havde tilmeldt sig. Her må man også sige, at forskellen er stor. Nogle har mange års rutine og klarer sig godt under de kendte forhold på anlægget, mens andre har lidt af et bjerg, som skal bestiges før end de kan begå sig i toppen af konkurrencen.
Derfor var det også blandt de rutinerede at sejren skulle findes.

Og meget overbevisende var det Gelsteds Conny Jacobsen, som i overlegen stil lagde så stærkt ud at hun efter tre runder kunne matche spillere i A-rækken, og med en føring på 7 slag til ægtemanden Lars, var det derfor i forholdsvis sikker stil, at hun kunne køre sejren hjem. Toer blev netop Lars Jakobsen 8 slag efter hende.
Tredjepladsen lå længe til Richard Dyhr fra Silkeborg, men tæt op ad ham – kun 1 slag efter - lå Pia Pagaard fra Minigolf Klub Aarhus inden sidste runde. Og hun lod ikke den chance passere forbi. En udmærket runde på 25 slag var nok til at hive 3. pladsen hjem til Aarhus. Dermed viste hun også, at hun i forhold til sine klubkammerater har et spillemæssigt forspring, idet hun også var den første fra klubben som kastede sig ud i de landsdækkende stævner langt fra træbanerne på toppen af Bruuns Galleri.

I B-rækken var det en duel mellem Christian Linnet, Odense Minigolf Club, og den unge Tim Danielsen fra Gladsaxe Minigolf Klub. Tim var en af de unge som kun 2 år tidligere og meget grøn i sporten optrådte på sin første landsholdssamling på de selvsamme baner i forsøget på at kvalificere sig til de Nordiske Mesterskaber 2015. Tim Danielsen lagde ud med en imponerende runde 19, men inden sidste runde var det Christian Linnet som havde opnået en spinkel føring på 1 slag, så spændingen var intakt. Og langt hen ad vejen var det Linnet, som lå til sejren, men en yderst fatal 7’er på bane 16, Vinduet, blev afgørende for kampen. Danielsen blev lukket ind i spillet og hev slutteligt en sejr hjem på 2 slag. Yderligere 3 slag efter var det seniorspillere Stig W. Rasmussen fra Randers Minigolf Klub, som dog aldrig rigtigt var i nærheden af de to førende.

I A-rækken var Roslevs Allan Schwab rigtigt godt spillende men som altid i A-rækken er kampen tæt. Kun 1 slag efter lå både Lars Rosenquist fra Minigolf Clubben Gelsted og Vincent Huus fra Putter Team Odense. En stor fejl fra Allan Schwab på bane 18 samt en enkelt misser fra Lars Rosenquist rykkede helt rundt på placeringer. Vincent løb med 1. pladsen mens de andre skulle i omspil om 2. pladsen. Her lykkedes det Lars Rosenquist at hente sejren på bane 2 og henviste således den for få minutter tidligere førende Schwab til 3. pladsen.
Vincent Huus’s vinderscore var på 84 slag mens de to andre lå på 85 slag.

Der var også en parkonkurrence, som forløber således, at man inden start trækker lod om parrene. De er seedet i lag 1 og lag 2.
En kneben sejr gik til Conny Jakobsen og den nyligt kårede svenske mester i mix, Laura Fogh Henriksen, som slog Lars Rosenquist og Lars Jakobsen. På tredjepladsen kom Pia Pagaard og Simon Junker. Ingen tvivl om at heldet har indflydelse på, hvem man trækker som makker, men hvem der tager placeringerne er aldrig tilfældigt.

En lang dag med 4 runder, hårde kampe mod konkurrenterne men også individuelle kampe mod sig selv, sluttede denne søndag, og alle kunne se frem til at se resten af søndagen og den nye uge i et nyt lys: Danmark havde stillet om til normaltid.


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484