Nye indlæg

 

Dansk Minigolf Union søger bestyrelsesmedlem(mer)

02-12-2016
Dansk Minigolf Union er i rivende udvikling og står overfor mange spændende opgaver. Vi står bl.a. over for at indgå en større strategiaftale med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og vi har store ambitioner!
 
Hvis du kunne tænke dig at være med i denne spændende udviklingsproces, så bliv frivilligt bestyrelsesmedlem i Dansk Minigolf Union. I bestyrelsen arbejder vi bl.a. med udvikling af organisationen, projekter, kommunikation, strategier og politikker.
 
Vi fordeler ansvarsområder mellem alle bestyrelsesmedlemmer afhængigt af kompetencer. Vi forventer, at du:
  • Har politisk tæft
  • Er udviklingsorienteret og ser muligheder
  • Har lyst og tid til at bidrage
Det er en fordel, hvis du har erfaring og/eller lyst til at arbejde med kommunikation. Som vores nye bestyrelsesmedlem vil du have mulighed for at danne din(e) egen arbejdsgruppe(r) for at løfte den konkrete udførelse af opgaverne. Endvidere vil du årligt skulle deltage i 6-8 bestyrelsesmøder.Dansk Minigolf Union tilbyder Til gengæld tilbyder vi dig en unik mulighed for:
  • At få indflydelse og ansvar
  • At udvikle dine faglige og personlige kompetencer
  • At blive en del af et fællesskab med en hyggelig og uformel omgangstone
  • At gøre en vigtig forskel – for andre, dig selv og sporten – gennem bestyrelsesarbejdet
Du bliver en central samarbejdspartner for de øvrige bestyrelsesmedlemmer, frivillige i unionen og Dansk Minigolf Unions udviklingskonsulent.
 
Ansøgning
Send din ansøgning + CV til formand, Leif Meitilberg, på formand@minigolf.dk snarest. Efter udvælgelsen vil bestyrelsen indstille den/eller de kandidater, som vælges til valg på repræsentantskabsmødet d. 25. februar 2017. Valget vil foregå som en demokratisk proces. Vi behandler ansøgninger løbende fremtil 7. februar 2017.
 
For mere information om bestyrelsespostenKontakt venligst formand, Leif Metilberg på tlf. 23 83 24 21 eller formand@minigolf.dk.
 
Kort om Dansk Minigolf Union
Dansk Minigolf Union organiserer i dag knap 2000 medlemmer, som dyrker minigolf i 26 foreninger rundt om i Danmark.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484