Nye indlæg

 

Tillykke til årets spiller Simon Junker

27-02-2017
 
Skrevet af Line Katholm
 
Simon Junker er udnævnt til årets spiller .
 
En tydeligt glad Simon Junker viser diplommet frem.
 
Blå Bog:
Simon Junker
Odense Minigolf Club
Yndlingsbold: Gammel Classic 1, særligt til eternit og filt
Favorit anlæg: Filt 
 
På lørdagens repræsentantskabsmøde i Fredericia blev Simon Junker udnævnt til årets spiller. Simon Junker som har hjemmebane i Odense Minigolf Club, har med sine flotter resultater gennem hele 2016 gjort sig fortjent til den fine titel.

 

I forbindelse med prisen påpeger Simon Junker, ”at det er rart at modtage anerkendelse for den tid man lægger i sin hobby”.Selvom Simon Junker på nuværende tidspunkt lægger rigtig mange timer i sin træning, så er weekenderne, hvor der spilles turnering, stadig en blanding af to aspekter: Lysten til at præstere så godt som overhovedet muligt på banen, samt det at ville spille med i toppen, kombineret med det at være social med de mange kollegaer og konkurrenter.

 

Dedikation
Simon har på relativt kort tid formået at opnå et niveau, som gør det muligt for ham at spille med i den bedste halvdel i Danmark. Ifølge Simon skyldes dette især dedikation. Grundet en skade måtte han stoppe med at spille fodbold. ”Om det er en hobby eller en fritidsaktivitet, så går jeg ind i det 100 %, og lægger en stor dedikation i træning”. Derfor lyder rådet fra Simon, ”at hvis man gerne vil blive bedre til såvel minigolf som alt andet sport, så lyder det som en skrøne, men træning, træning, træning - det er det der bringer én frem.”

 

Minigolf-drømmene sat en lille smule i bero
I foråret venter der Simon endnu en titel, denne gang som far. Derfor er drømmene omkring minigolf sat lidt i bero. Det betyder dog ikke, at ambitionerne ikke stadig eksisterer, og om fremtiden fremhæver Simon to drømme. Det at spille Europa Cup på et eller andet tidspunkt, på sigt med et klubhold hjemmefra. Ligesom det også er et stort ønske en dag at komme i slutspil til et stort mesterskab evt. EM, VM eller Cup-spil af den ene eller anden art.

 


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484