Nye indlæg

 

KLUB-Kompetencer indtog Silkeborg

20-03-2017
”KLUB-Kompetence kurset kan varmt anbefales til alle både nye, gamle og kommende bestyrelsesmedlemmer, ja alle frivillige!” – Heino Nielsen, Putter Team Odense
 
På kurset i Silkeborg, var der deltagere fra 6 af DIFs specialforbund.
 
Der var sommerfugle i maven og spænding at spore blandt deltagerne til lørdagens KLUB-kompetencekursus i Silkeborg. Vigtigst af alt, var der en masse gå-på-mod og villighed til at styrke det fælles mål, at opnå bedre KLUB-Kompetencer.

Kommunikation, Ledelse, Udvikling og Bevidsthed
Under overskrifterne kommunikation, ledelse, udvikling og bevidsthed mødtes en gruppe frivillige for at styrke deres arbejde med almindelige udfordringer i hjemklubberne.

Ved hjælp af såvel teori som praktiske øvelser fik deltagerne fra de seks forskellige forbund redskaber, som nu kan anvendes i klubberne. Redskaber både til at styrke klubarbejdet, men i særdeleshed også til at gøre klubarbejdet lettere og sjovere.

Sparring på tværs
Om kurset fremhæver deltagerne blandt andet øjenåbnere i form af ledelsesarbejde og kvaliteten af at sparre med frivillige fra andre forbund.

Morten Jonassen fra Lido Dartklub fortæller begejstret: ”Med mig hjem, tager jeg en reminder om, at vi har ikke kun er et sæt hænder og et hoved. Vi skal huske at bruge de kompetencer vi har ude i klubberne. Det er ikke altid godt, at det er de samme, som påtager sig mange opgave fordi det måske er lettest”.

Dette følges op af Heino Nielsen, som sidder i bestyrelsen i Dansk Minigolf Union og klubben Putter Team Odense. Han understreger, at det er vigtigt, man som bestyrelse kommer ud over kanten, og får spurgt medlemmerne om hjælp. ”Nogle gange sidder vi i bestyrelserne med skyklapper på og ser ikke de ressourcer der også er i klubben”. Desuden ses det som en stor gevinst ved kurset, at man som deltager møder personer fra andre små forbund, som sidder med de samme udfordringer. Man er ikke alene om udfordringerne og kan lære meget af hinanden.

Tak til deltagerne for en dejlig dag!

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484