Nye indlæg

 

Danske landshold på vej mod EM i minigolf

10-07-2017
Den 2.-5. august skal senior og undgdomslandsholdet kæmpe om europamesterskabet i minigolf.
 
 
Det er et rutineret seniorlandshold, som inden længe drager til EM. Her ses Leif Meitilberg.
 
For mange er sommer lig med minigolf. For den danske landsholdstrup har det i særlig grad gjort sig gældende. Sommeren igennem er der nemlig blevet trænet intenst på minigolfbanen, som forberedelse til henholdsvis EM for unge og seniorer. Den 2.-5. august drager to danske landshold ud, for at spille om de helt store minigiolf-titler. I Sverige afholdes der EM for unge og i Tjekkiet afholdes der EM for seniorerne. Og landstrænerne for begge hold forventer sig resultater af spillerne!

Nye takter på seniorlandsholdet
Seniorlandsholdstræner Jan Vitten forventer sig meget af landsholdstruppen. ”Der er tale om et generationsskifte, og flere af spillerne tager afsted med et Danmarksmesterskab i bagagen. Vi står derfor stærkere end det har været tilfældet de sidste år. Det skal da undre mig, hvis ikke et par af vores spillere kan opnå ganske fornuftige resultater”, fortæller han.

Unge spillere på vej
Også landstræneren for ungdomslandsholdet, Karten Nørskov, forventer, at EM kan resultere i gode resultater.
 
18årige Tim Danielsen som skal repræsentere Danmark ved EM, kan forhåbentlig trække på de gode resultater han har opnået igennem sæsonen.
 
”En spiller som 18årige Tim Danielsen er ekstremt fokuseret, og det bliver spændende at se, om han kan komme op og blande sig med nogle af de rigtig gode spillere.”, fortæller landsholds-træneren.At blande sig med de bedste, er da også Tim Danielsens erklærede mål, og med gode resultater fra de danske mesterskaber i bagagen, er det tydeligt, at Danielsens selvtillid og evner er vokset igennem sæsonen. En helt anden type spiller som Jeppe Vitten viser også gode takter, og Karsen Nørskov slår fast, at Vittens stædighed og fokus kan bringe ham langt.

Flere og flere spiller minigolf som sport
Formand for Dansk Minigolf Union, Leif Meitilberg, glæder sig til at følge resultaterne og deltager i øvrigt også selv som spiller på seniorlandsholdet. Han kan med tilfredshed fortælle, at minigolf er en sport i vækst. ”Det handler om evnen til at fokusere og være præcis, og heldigvis oplever vi, at det tiltaler flere og flere”. Det er da også svært, ikke at lade sig imponere, når man ved EM og VM ser spillerne udvælge én bestemt bold ud af flere hundrede, hvorefter de på blot et eller et par slag rammer hullet. ”Det er hele tiden mulighed for at forfine spillet”, fortæller formanden.

Følg ungdomslandsholdets resultater her: https://admin.minigolfsport.com/pdf4/1146.pdf
 
Følg seniorlandsholdets resultater her: https://admin.minigolfsport.com/pdf4/1149.pdf
 
Kontakt og yderligere information:

Leif Meitilberg, formand for Dansk Minigolf Union
Telefon: 23 83 24 21
E-mail: formand@minigolf.dk

Jan Vitten, Seniorlandsholdstræner
Telefon: 51 51 94 51
E-mail: j.vitten@gmail.com

Karsten Nørskov, Ungdomslandsholdstræner
Telefon: 29 72 43 78
E-mail: omc1240@gmail.com

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484