Nye indlæg

 

Tilbageblik på EM for juniorer

08-08-2017

EM for juniorer er endeligt afgjort

Det danske ungdomslandshold.

De to danske ungdomslandsholdsspillere Jeppe Vitten og Tim Danielsen endte som henholdsvis nr. 44 og 28 ved det nyligt afsluttede EM. Trods regn og blæst indfriede Tim Danielsen således sine ambitioner om at komme med i cup-spillet- ”Vi var udfordrede af vejret, og det gjorde det svært at finde en rytme”, fortæller Danielsen. ”Den ene træningsdag blev endda aflyst pga. regn og spillet blev stoppet mange gange undervejs”.

At Danielsen alligevel nåede sin målsætning er han tilfreds med. Han fortæller at det var en klar fordel at Laura Fogh Henriksen, som deler landstræner-posten med Karsten Nørskov, havde spillet på betonbanerne kort forinden. ”Vi skulle ikke bruge tid på at finde spil-metoder, men kunne med det samme gå i gang med træningen”, beretter han. I det hele taget er han rigtig glad for, at de fandt nogle gode måder at spille banerne på.

Til næste år er det sidste år hvor Danielsen kan spille med på ungdomslandsholdet – og det forgangne EM har givet blod på tanden og erfaringer. Han fortæller, at ”det var en god erfaring, at spille med i cuppen. Det er intenst, og jeg var nervøs! ” Trods nervøsiteten lagde Danielsen fint ud og forsøgte at slappe af. Han startede med at tage føringen, men måtte til sidst se sig slået. ”Min modspiller var bare bedre."

Til næste år tager han dog erfaringerne med sig, når der skal spilles VM.


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484