Nye indlæg

 

Mød en landsholdsspiller: Simon Junker

13-09-2017

I vanlig selvsikker stil ser Simon Junker frem til et VM, hvor han forventer det ypperste af sig selv

 

 

Simon Junker, som er en del af det danske VM-landshold, har store ambitioner, og han er på ganske få år blevet en af Danmarks bedst spillende minigolfere.

Teknisk dygtighed og vindermentalitet

Der er godt styr på slaget, og kombineret med at Junker efterhånden har et par års erfaring med internationale turneringer, er drømmen at vende hjem med metal. ”Jeg spiller altid for at vinde, og det er uanset om det er VM, jeg spiller”, fortæller Junker uden tøven.

Gode resultater i bagagen

Simon Junker har opnået flere gode resultater igennem sæsonen, og kan desuden bryste sig af titlen som ”Årets spiller”. På rekordtid har Simon Junker skabt resultater, som kun er de færreste forundt. Spørger man, hvad det skyldes, fortæller Simon, at det primært skyldes uendeligt mange timers træning og troen på egne evner.

Satser på stabilt spil

Ved sidste års EM lå Simon Junker i lang tid højt placeret i top 5, men desværre blev spillet alligevel for ustabilt halvvejs i turneringen. ”På det her niveau skal spillet være stabilt hele vejen  - der er ikke plads til ups’ere”, fortæller Junker. Netop stabilitet er det, som Junker satser på ved det forestående VM, og forhåbentlig kan det bringe ham langt.
 
Yndlingsbold:Osterturnier 2011 - Hardenberg-Pötter

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484