Nye indlæg

 

Mød en landsholdsspiller: Jannick Skov

15-09-2017

18 års minigolf-erfaringer skal bruges, når Jannick Skov den 20. oktober tager hul på VM sammen med resten af landsholdstruppen.

Jannick Skov har spillet minigolf siden 1999. Siden dengang er teknikken udviklet væsentligt, og han har repræsenteret det danske landshold flere gange. Jannick er en erfaren herre på minigolfbanen!

Opbakning giver mental ro

”I år er min kæreste med ved hele turneringen – og det giver mig den ro, som jeg har brug for”!, fortæller han. Sidste års EM Var præget af sygdom for en stor del af landsholdet, og Jannick Skov fortsætter: ”Jeg håber, at det bliver et mere roligt år end sidste år”. Netop roen er essentiel, og Jannick fortæller, at det for ham handler om at være klar fra start: ”Rutinen og evnerne skal give resultaterne – det handler om at være klar fra start!”.

En god sæson

Jannick Skov ser tilbage på en sæson, hvor især hjemmeklubbens, Gladsaxe Minigolf Klub, resultater kalder smil frem. ”Det har været en rigtig god Gladsaxe-sæson – måske den bedste nogensinde”, fortæller Jannick Skov.

Internationale drømme

I Danmark har Jannick mange flotte resultater på minigolf-CV’et, nu drømmer han derfor om, at gøre sig gældende internationalt. En placering i cuppen er målet – og helst en god placering, fortæller Gladsaxe-spilleren.


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484