Nye indlæg

 

Spænding til det sidste ved DM MOS på Bornpark i Østerlars, Bornholm

17-09-2018
Østerlars Minigolf Klub og Bornpark dannede i weekenden rammerne om DM MOS - og hvilket DM det blev!

Rammerne var optimale med sol og næsten vindstille, så de flotte baner tog sig rigtig godt ud, hvilket kom de næsten 60 spillere og mange tilskuere til glæde i løbet af søndagen.

Stævnet var repræsenteret med med den største ungdomsrække i lang tid, idet hele 8 spillere var repreæsenteret i Juniorrækken. Derudover kunne stævnet præstere alt fra landsholdsaktuelle spillere til spillere, som har en enkelt sæson på bagen, men som var klar til at tage kampen op mod andre spillere fra hele landet. Der blev dystet i fem rækker: Juniorrækken, C-rækken (spillere uden klubrelation), B-rækken, A-rækken og Elite-rækken, og som dagen skred frem stod det klart, at der skulle blive tæt kamp om medaljerne. Efter tæt spil kunne henholdsvis, Nanna Pedersen (Østerlars), Henrik Laulund (Bon), Søren Møller (Aarhus), Michael Perterhänsel (Putter Team Odense) og Vincent Huus (Putter Team Odense) lade sig kåre som danske mestre i MOS 2018.

De øvrige resultater, kan læses på: Resultater DM MOS
 
Derudover kunne den lokale spiller Pernille Hansen (Østerlars), sammen med Vincent Huus (Putter Team Odense), lade sig kåre som henholdsvis kvindelig og mandlig dansk mester, hvorfor de begge modtog en DIF medalje for deres bedrift.

Der skal lyde en stor tak og ros til Østerlars Minigolf Klub og Bornpark for at skabe fuldstændig optimale rammer for et fantastisk arrangement.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484