Nye indlæg

 

Offentliggørelse af DMgUs nye Landstræner

10-11-2018
For et par uger siden kunne unionen med stolthed præsentere bruttotruppen frem mod VM i Kina 2019, og nu er tiden kommet til en præsentation af træneren, som skal lede vores spillere på vej mod medaljeskamlen.

Det er med stor glæde at bestyrelsen kan offentliggøre Morten Rasmussen, Odense Minigolf Klub, som DMgUs nye landstræner for Herrer/Damer.

Morten er 54 år og har spillet minigolf i 35 år. Han har utallige gange repræsenteret Danmark til internationale mesterskaber som spiller, men også tidligere fungeret som både holdleder og landstræner for vores landshold. Det er derfor med andre ord en gammel kending, som igen har valgt at tage en tørn i forbindelse med landsholdarbejdet. Morten starter som landstræner pr. dags dato, og vil være at finde i spidsen for vores landshold frem til afslutningen af VM/EM 2021.

Bestyrelsen ønsker Morten et stort tillykke med landstrænerposten, og ser frem til et udbytterigt samarbejde til glæde for dansk minigolf.

/Bestyrelsen
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484