Nye indlæg

 

Putter Team deltog på velbesøgt Sportslørdag 2019

21-01-2019
For 10. gang blev der afholdt Sportslørdag i Odense Idrætshal, og endnu en gang var Minigolfklub Putter Team Odense på plads med en stand, som de mange tusinde gæster kunne besøge i de fire timer, som begivenheden varede.

Mange gæster valgte også at slå sig løs på de to baner, som klubben havde stillet op, hvor man for eksempel kunne vinde en runde minigolf ved at klare vulkanen på højst tre forsøg eller ved at score mindst 15 point på det nye minigolftæppe. Det tilbud benyttede mange sig af – store såvel som små var klar til at tage udfordringen op, og det var helt klart et hit at man kunne spille på to baner med hver sin slags udfordring. På det nye minigolfgolftæppe, som ses i baggrunden på billedet nedenfor, var der foruden hullet også pointfelter, hvilket var interessant for mange at forsøge sig på i jagten på at skrabe flest mulige point sammen.

De som var yderligere nysgerrige på vores sport fik sig en god snak med klubbens mange medlemmer, som stod klar som hjælpere, og de kunne gå derfra med en folder og de nødvendige oplysninger om klubben, samt en god inspiration og forhåbentlig motivation for at besøge klubben igen, som jo ikke kun byder på muligheden for indendørs eternit, men også på udfordringer på filtbanerne på Byens Ø, når foråret om nogle måneder har fundet vej til landet igen.

Også flere tidligere minigolfspillere fandt vej til klubbens stand, hvor de fik sig en snak og et tilbud om at begynde i klubben. Det kunne tænkes, at der muligvis er noget gammelt grej, som skal støves af og gamle bolde, som skal have et kvalitetscheck, inden de skal ud og rulle for alvor, men vi håber i høj grad at se Jer nede hos os og glæder os til at byde Jer velkomne.

Sportslørdag er også dagen, hvor man kan få sig en snak med nogle af byens politikere og dem som varetager idrætsklubbernes interesser. Derfor har det også været en alletiders mulighed for klubben at vise sig frem for byens og Fyns borgmestre og øvrige politikere. Foruden messen, hvor vi sportsgrene får mulighed for at vise os frem, dagen byder traditionen tro også på kåringer af Årets Sportsnavn, Årets leder, Årets Fund samt flere andre titler, og ikke mindst en reception og stor middag for de mange, mange danske mestre og internationale medaljetagere. MPTO havde derfor også fornøjelsen af, at være inviteret med til reception og middag med klubbens danske holdmestre (kombi), danske holdmestre på filt samt individuelle danske mestre for herrer og seniorherrer, hvor titlerne fordelte sig på filt, eternit og MOS.

Alt i alt, en fantastisk oplevelse, hvor vi håber at få lov at se nogle af de mange interesserede gæster på vores baner i løbet af foråret – vi glæder os i hvert fald til at tage imod Jer! 
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484