Nye indlæg

 

Vincent Huus vandt Fynsmesterskabet 2020

17-08-2020
Ved søndagens Fynsmesterskaber på eternit, som blev spillet i Gelsted, vandt Vincent Huus, Putter Team Odense i overlegen stil titlen som Fynsmester.

Men først lidt historik om Fynsmesterskaberne. De har nemlig været aflyst de seneste to år pga. manglende tilmeldinger! I 2017 ændrede Fyns Minigolf Union på konceptet i anledning af 40-års jubilæet og lavede en Fyn-tour over en weekend, hvor man spillede på en del af de fynske klubbers baner. Det forsøgte man sig med igen i 2018, men her var der næsten ingen tilslutning, og da man igen ville tilbage i sporet i 2019, var tilslutningen for lav, så unionen valgte at aflyse et par dage før. Men 2020 blev året, hovr mesterskaberne kunne genoptages og med 21 deltagere var der nok deltagere til både en Fynsserie og en Serie 1.

Og så tilbage til søndagens spil.
Dagen var varm, som de mange foregående og både mennesker, baner og bolde reagerer som bekendt på varmen. Det lod dog ikke til at påvirke Vincent Huus, som allerede efter 3 runder lå på 67 slag, hvillket var nok til en føring, og den udbyggede han yderligere med 22 og 20 i de sidste 2 runder. På scoren 109 slag vandt han med hele 11 slag ned til Jesper Normann Pedersen fra Aarhus, som også spillede to flotte runder til slut på 22 og 23. Hans to flotte runder rakte lige nøjagtigt imod Lars Rosenquist fra Putter Team Odense, som på 3. pladsen måtte se sig slået med 1 slag. Lars kunne dog undervejs notere sig for en runde 19, hvilket var stævnets bedste.

Lokal sejr i serie 1
I serie 1 var der omspil om 1. pladsen med Teddy Nielsen fra Gelsted, Jakob Meitilberg fra Odense Minigolf Club og Kaj Bruhn fra Putter Team Odense. De lå alle på 139 slag for de 5 runder.
Hjemmebanen viste sig som et plus, idet Teddy løb med sejren foran Jakob og Kaj som nr. 3. Teddy spillede undervejs rækkens bedste runde på 23 slag. Det er dog stadig meget imponerende af en mand som for nyligt rundede de 70 år, og igennem 4 årtier har tegnet Gelsted-klubben.

I alt var der 20 deltagere ved mesterskaberne fordelt med 8 i Fynsserien og 12 i serie 1.

Solen og varmen var hård
Varmen var hård og ubarmhjertig denne søndag, og det påvirkede mange af spillerne, som nok havde kunnet bruge lidt vind og skyer på det solfyldte og varme anlæg i Gelsted. I Danmark er vi lige knapt så vant til at spille under lidt mere ekstreme varmeforhold, så i den sammenhæng er det altid vigtigt at man sørger for salt, sukker, vand og frugt ud over sine måltider.

Næste Fynsmesterskaber
Allerede d. 6. september er Fyns Minigolf Union på banen med Fyns Open i Kerteminde som naturligvis – når de nu er i Kerteminde – spilles på MOS.
Det er igennem de senere år blev nogenlunde fast kotyme at spille på det flotte anlæg i byen. Sidste år var der dog en afstikker til banerne i Nyborg, som også har et MOS anlæg, som dog er af en anden karakter end Kertemindes adventure golf baner.
 
 
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484