Nye indlæg

 

Webinar - KLUB Kompetence

28-03-2021
Brænder du også inde med en masse energi, som du gerne vil bidrage med som frivillig i din forening? Og vil du gerne have en masse spændende værktøjer, som du kan bruge i arbejdet som frivillig i netop din forening eller dit udvalg? Så læs med her!

Vi tilbyder, i samarbejde med en række andre specialforbund, et webinar, der klæder dig på og giver dig ´KLUB-kompetencer´. Webinaret giver inspiration og værktøjer til at gøre klubhverdagen lettere og sjovere gennem organisering og udvikling – og ALLE kan være med uanset erfaring! Det eneste det kræver er blot, at du ønsker at bidrage som frivillig og er nysgerrig på, hvordan du kan hjælpe med at udvikle din klub eller dit udvalg.

Webinaret er gratis for medlemmer af Dansk Minigolf Union og afvikles tirsdag den 20. april kl. 19.00-21.30. Link til mødet udsendes efter tilmelding.
 
Du kan læse mere om webinaret, samt tilmelding her.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484