Klubservice / Uddannelse / KLUB-kompetencer

KLUB-kompetencer

 

KLUB-kompetencer

Et gratis webinar der gør det nemmere og sjovere at være frivillig i din klub

Webinaret KLUB-kompetencer bruges til at give dig overskud gennem:
• Forståelse for og struktur på din funktion/position i din klub
• Inspiration og motivation til at få dine idéer gennemført

Målgruppe
Kurset er for frivillige i klubben, i eller uden for bestyrelsen, som er nysgerrige på hvordan man arbejder med drift og udvikling af klubben.
Det er et grundlæggende kursus uden krav om tidligere ledelseserfaring. Det kræver derfor ikke andet end nysgerrighed omkring, hvordan du kan hjælpe med klubbens udvikling.

Indhold
Webinaret vil primært have fokus på:
Ledelse – f.eks. forståelse for hvad en forening er og hvordan man organiserer klubbens opgaver og roller.
Kommunikation – f.eks. hvordan man kommunikerer til klubbens medlemmer og samarbejdspartnere.
Fra idé til handling – hvordan man kommer ud over rampen med sine tiltag. F.eks. hvordan man styrker medlemsrekruttering i klubben.

Vi opfordrer til, at to eller flere fra klubben deltager i webinaret for skabe bedre muligheder for udvikling i klubben – gerne samlet fysisk med deltagelse fra en enkelt computer. Er dette ikke muligt, er du selvfølgelig alligevel meget velkommen til at deltage.

Tid og sted
Online via Teams tirsdag den 8. februar 2022 kl. 18.30-21.30. Vi sender direkte link til deltagerne.

Tilmelding
Tilmelding via mail til konsulent@minigolf.dk senest fredag den 28. januar 2022. Angiv gerne her lidt om dig selv - f.eks. hvad du arbejder med i klubben og/eller din erfaring med klubledelse, samt 2-3 emner, som din klub forventer at have fokus på i den kommende tid.

Spørgsmål kan rettes til DDU’s udviklingskonsulent nah@dart-ddu.dk / 24 82 82 52.

Webinaret er et i samarbejde mellem flere forbund og er målrettet en bred vifte af foreninger og frivillige i idrætten. Webinaret afholdes af tre udviklingskonsulenter fra hhv. Dansk Styrkeløft Forbund (Peter Andersen), Dansk Hockey Union (Benny Bertelsen) og Dansk Dart Union (Nanna Holmgård).
 
 
 
 
 
 "For mig er minigolf lige dele socialt og sportsligt. Sporten bliver ved med at udfordre mig, og jeg møder en masse forskellige mennesker. Det er nemt og fleksibelt – og der er altid tid til lige at gå en runde!"

Ulla Jørgensen, Formand Randers Minigolf Klub
 
Følg os på Facebook
 
 
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484