Nye indlæg

 

Flot åbning af nye baner hos Putter Team Odense

01-02-2023
Putter Team Odense åbnede lørdag d. 28. januar for sine 9 nye adventure golf-baner, og det gav masser af spil og aktivitet i kælderen, hvor de nye baner har fået plads ved siden af de 18 eternitbaner, som klubben har haft siden 1998.

Der var reklameret godt for åbningen, og på klubbens egen Facebook-side nåede opslaget ud til over 1200 brugere og fik 19 delinger på de første dage. Efter 4 dage var det nået ud til 1800 brugere. Endnu bedre blev det med en omtale på siden "MigOgOdense", som søndag morgen havde nået ud til over 35.000 personer og knapt 1500 interaktioner med opslag.

Putter Team Odense havde lovet gratis spil til de 10 første gæster og en gratis drikkevare til de første 100. Lidt af en teaser til de interesserede - men det virkede! Lørdag kl. 12 stod de første også i kø, og de 10 gratis spil var hurtigt væk. Søndag var søgningen ikke lige så stor, men også her var der folk, der kom for at spille på banerne.

Også klubmedlemmer skulle prøve kræfter med de nye baner. Lørdag blev 15 slag noteret som bedste runde, men allerede søndag kunne flere spillere kappe et enkelt slag af. Der er derfor gode forhåbninger til, at rekorden hurtigt kan blive barberet et slag eller mere ned.

De 9 baner har klubben selv skabt, og der er lagt mange frivillige timer i dem. Underlaget er et filttæppe, bandene er af træ, og der kræset godt for både visuelle indtryk med natursten og granitsten på banerne samt flotte planter i store krukker. Derudover har en smed konstrueret 3 metalforhindringer, heriblandt en flot bro, som er anlæggets første bane.
 
I forbindelse med åbningen har klubben desuden udrullet et nyt koncept, hvor gæster nu kan købe en kombirunde, så man kan spille både på eternit og adventure golf. Det var populært allerede fra første dag.

Afslutningsvist, så ser klubben et potentiale i, at de nu har mulighed for at have åbent for gæster, selvom der er stævne på eternitbanerne, således flere har mulighed for at se vores sport.
 
Dansk Minigolf Union ønsker klubben stort tillykke med de flotte nye baner og den gode start.
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484