Nye indlæg

 

DMgU skal skifte kontaktperson i DIF's bestyrelse

18-05-2013
I forbindelse med det nylige valg til Aktivkommiten i DIF er Poul Erik Høyer faldet for tidsgrænsen for hvor længe efter at man har været aktiv og kunne derfor ikke genvælges.
Det betyder at Dansk Minigolf Union skal have ny kontaktperson i Danmarks IdrætsForbunds bestyrelse.
Det vides på nuværende tidspunkt ikke hvem der bliver den nye kontaktperson så mere om dette senere.
 
Dansk Minigolf Union takker Poul Erik Høyer for samarbejdet igennem de sidste par år og ønsker "god vind" fremover.
 

 

Poul-Erik Høyer til tops i international badminton

 

 

 

Poul-Erik Høyer er netop valgt til præsident for Badminton World Federation (BWF). Der er store lykønskninger fra DIF’s formand, som også glæder sig over, at en dansker nu står i spidsen for et af verdens største idrætsforbund.

 

 

 

På BWF’s generalforsamling i Kuala Lumpur fik Poul-Erik Høyer 145 af stemmerne, mens 120 stemmer gik til den anden præsidentkandidat, Justian Suhandinata fra Indonesien. Høyer er valgt for de næste fire år på en af international idræts absolutte topposter.

 

”Først og fremmest ønsker jeg Poul-Erik et stort tillykke med valget. Jeg har stor respekt for hans veludførte valgkampagne, og at missionen lykkedes. Poul-Erik er den helt rigtige til at sikre badmintonsportens globale udbredelse – ikke mindst blandt børn og unge – og den helt rigtige til at sikre badminton på det olympiske program. Han har også den fordel som tidligere verdensklassespiller, at han har høj troværdighed og kan sætte sig ind i spillernes ønsker og behov,” siger Danmarks Idrætsforbunds formand Niels Nygaard og fortsætter:

 

”Vi kan i Danmark være stolte over, at der nu er en dansker i spidsen for et internationalt, olympisk forbund. Valget af Poul-Erik Høyer til BWF-præsident er samtidig en milepæl i DIF’s arbejde med at hjælpe danskere ind på politiske poster i international idræt. Vi ønsker, at danskere sidder med i de besluttende organer for at trække udviklingen i international idræt den rigtige vej.”

 

DIF har støttet Poul-Erik Høyers kampagne med et økonomisk tilskud og forskellige former for konsulentbistand.

 

Høyer var indtil foråret 2013 medlem af DIF’s bestyrelse som aktivkomiteens repræsentant, og han har siden 2010 været præsident for Badminton Europe. Som spiller vandt han blandt andet All England to gange og OL-guld i Atlanta 1996. Poul-Erik Høyer er 47 år. Høyers kampagnehjemmeside: www.peh2013.com

 

Yderligere kommentarer fås hos DIF-formand Niels Nygaard, mobil 20 73 71 12.

 

 

 

Kontaktinformation

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Casper Hollerup

DIF Kommunikation

Mobil 24 64 52 53

 


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484