Nye indlæg

 

DM-guld til Minigolfklub Putter Team Odense

14-06-2013

DM-guld blev i 2013 en spændende affære med  en meget spændende afslutning i Gladsaxe, hvor et enkelt pointtab og en sejr over guldbejlerne fra MC Gelsted afgjorde sagen for Odense-klubben, som endnu en gang kunne tage DM-pokalen med hjem til H. C.  Andersens hjemby.

En del af DM-guldet blev grundlagt på klubbens nye hjemmebane, filtbanerne på havnen, hvor holdet sikrede sig 8 point. Ironisk nok var det også her at spændingen om guldet øgedes idet holdet i en lidt nervøs kamp fra begge hold netop tabte til Gelsted.

Men i Gladsaxe var der ingen tvivl. Putter Team´s hold førte fra start til slut, og inviterede aldrig Gelsteds hold ind i varmen.

Mere spænding var der i en kamp forinden hvor et formstærkt Aalborg-hold bed fra sig men måtte se sig slået med 1 slag, Netop Aalborg havde bidraget til spændingen i guldkampen, da de tidligere havde slået Gellsted. Aalborgs forsvarende mestre måtte i år tage til takke med bronzen.

I 1. division var det Odense Minigolf Club, som i ret overbevisende stil, sikrede sig oprykning efter 2 år i næstebedste række. De efterfølgende pladser var der tæt kamp om, og her blev det til bedste placering i klubbens historie for Roslev IF med Randers på tredjepladsen.

2. division blev vundet af Silkeborg IF, som dermed igen er at finde i 1. division. De overtager pladsen efter Nord-Als Minigolf Klub.

Ole Rasmussen

Putter Team Odense

Se billeder fra sidste afdeling af DM-Hold her:
 

Se resultater her: http://minigolf.dk/?id=blog&news=18943


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484