Nye indlæg

 

Højspænding i DM-hold

22-06-2014
I en sæson med nyt spilsystem, som gav kamp og højspænding til sidste runde, genvandt Minigolfklub Putter Team Odense sit danmarksmesterskab for hold. Den tætte kamp stod mod Gelsteds altid kompetente hold, som til den nye turneringsform med øget holdstørrelse havde fået tilgang af Kåre Thomsen fra Aalborg.

MPTO havde i de fleste afdelinger bedste hold til rådighed men undervejs blev to af klubben unge talenter spillet ind på holdet. Lasse Rasmussen og Nickolaj Andersen var at finde på holdet og kunne ikke blot suge erfaring til sig men også bidrage til holdets resultater.
MPTO’s stamme i år var en kendt garde med Vincent Huus, Anders Grønnegaard, Jan Lyø, Erling Jensen og Mads Nørregaard og de formåede gang på gang at komme igen over for Gelsted, som til tider spillede særdeles gode runder. Men den disciplin kunne Odense-klubben også, og det var medvirkende til at der aldrig var mere end to points forskel undervejs, og ganske få slag tilligemed, hvilket bibeholdt spændingen til langt ind i sidste runde.
Gelsteds hold var også kendte navne med John Hansen, Lars Rosenquist, Alf Jacobsen, Christian Maglemose og Jakob Petersen og så Kåre Thomsen. Særligt Jakob Petersen markerede sig som bedste spillere i flere af afdelingerne.
Men da det virkelig gjaldt – på det tidspunkt, hvor Gelsted havde 3 matchbolde – så skruede de forsvarende mestre på knappen og spillede runder af høj klasse og fik dermed afvist titelbejlerne fra Vestfyn.
Andre hold var også med i Elitedivisionen. Odense Minigolf Club og Broager Minigolf Klub gjorde deres for at stjæle lidt point fra toppen, men de måtte dog i de fleste tilfælde se sig henvist til færre points og de to hold skulle således også afgøre 3. plads mellem sig. Den snuppede Broager endda på OMC’s betonbaner.
Gladsaxe Minigolf Klub var det sidste hold i divisionen, og de udgjorde aldrig en reel trussel i nogen sammenhæng.

MPTO også vinder af 1. division
Putter Team Odenses 2. hold kom godt fra start i 1. division, da de startede i Randers, hvor hjemmeholdet viste sit værd. Den føring blev dog langsomt men sikkert indhentet, og ved dobbeltafdelingen i Odense, hvor de startede på beton og sluttede på eternit, satte MPTO sig solidt på førstepladsen. Holdets spillere var Rikke Sørensen, Dennis Johannisson, René Londin og ikke mindst Lasse Rasmussen, som alle gangene gjorde et flot indtryk, og tog flere 1. pladser i de 4 afdelinger.
Randers blev nr. 3 efter MPTO og Gelsteds 2. hold, men oprykningen var alligevel deres, da en klub kun kan have et hold i Elite divisionen. Så Randers skal have kigget efter forstærkning, da man i Elitedivisionen bruger en spiller mere på holdet. Randers´oprykkere var Karsten Jørgensen, Per Didriksen, Erik Meldgaard, Claus Bøgelund og Stig W. Rasmussen.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484