Nye indlæg

 

Ungdomssamlingen den 20-21 december 2014

31-12-2014
Som nyudnævnt ungdomslandsholdstræner var det en fornøjelse at afholde denne samling sammen med initiativtageren til samlingen Vincent Huus.

Vi havde et tæt pakke program de to dag, hvor vi skulle igennem 5 træningspas sammensat af Vincent og mig selv. Vi havde i alt 9 ungdomsspiller med og det udfra en samlet masse på 11 må det jo siges at være super flot at der kom så mange.

Tak til Andreas, Tim, Laura, Mads, Niels, Jakob, Oskar, Niclas & Jeppe for at være komme og hygge med os i Odense.

Vi havde 2 ”gamle” landsholds kendinge med, Laura fra Ålborg og Niclas fra Als.
De blev sat til at tænke ud af boksen og lære de 3 nye, som ikke havde spillet på MPTO’s anlæg før, at spille de 18 baner med deres bolde. Dette var lidt en ud fordring da det jo ikke er alle bolde de 2 kender. De løste opgaven på meget fornuftig vis og fik forklaret lidt om tempo også. Det med tempo var ellers først med på et senere træningspas, dette viser at Vincent har haft en rigtig god indflydelse på dem 
Resten af lørdagen på anlægget gik med udskilnings spil og individuelle samtaler.
Lørdag aften gik turen ud til Alf (Herre/Dame landsholdstræneren) og Betina, hvor de unge mennesker fik dagens sidste opgaver.
1. at lave deres personlige pizza favoritter som alle så kunne smage.
2. at pakke ud og finde en sove plads.
Efter spisningen var det tid til hygge og TV og hvad der nu ellers var af sjove ting at de fandt på. De hyggede utrolig meget sammen alle sammen, det var en fornøjelse at se at de kom så godt ud af det sammen.
Kl. 23.00 blev der sagt godnat fra Vincent og jeg, Der faldt rimeligt ro på og vi kørte hjem.

Søndag morgen kl. 7.45 kom jeg med morgenmaden og der blev spist godt.
da kl. var 8.45 gik turen tilbage til Odense og de sidste øvelser og hygge.
Alt forløb efter planen og de unge fik lov til at spille en gang udskilning mere uden Laura og Niclas der i stedet spillede Matchplay som endte 1-1.
Simon Junker og Jannick Skov kom og spille 2 runder matchplay mod Laura og Niclas, Her endte det igen 1-1.
Der blev afsluttet med en lille spørge runde og en kort konklusion på samlingen. Vi var alle enige om at dette måtte gøres om igen en anden gang gerne i 2015. Så det må vi se at få op at stå.

En stor tak til Jannick for at tage de unge med fra København og Simon for at komme og spille med og hygge om de unge mennesker.
Det var super dejligt at Alf og Betina gad at have os på besøg og have alle de unge mennesker samt Jannick boende i Weekenden.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484