Nye indlæg

 

Laura og Legatet....!

18-01-2015
Tirsdag den 13 januar fik Laura Henriksen AMK overrakt et legat på 5.000 kroner af direktøren for Nordea. Dette blev vist i et TV-Bingoprogram gennem SIFA. Udsendelsen blev vist live. Der blev i alt uddelt 3 x 10.000 kroner og 3 x 5.000 kroner.

Laura har fået legatet på baggrund af en ansøgning hendes far Klaus Henriksen har skrevet til Nordea. Han skriver i ansøgningen bl.a.:

”Nogen kalder hende ambassadør for sporten. Jeg ser en spiller (er heldig at det er min datter) som bruger en enorm mængde fritid på at spille og træne. Rejser land og udland rundt for at styrke sit spil og sin træning. Hun har stillet op i Europa Cup med brækket arm og forsøgt at gennemføre.....”


Laura fortjener virkelig dette legat. Hun har vist, at hun er en fighter ud over det sædvanlige, samtidig med er hun villig til at ofre hvad der skal til, for at nå gode resultater.
Hun viser flaget til internationale stævner og har høje forventninger til sig selv.

Laura fortæller, at hun har planer om at tage til marathon turnering i Sverige i år, og at det bland andet er det pengene fra legatet skal gå til. Hun håber også på, at få udvidet sin beholdning af bolde en smule.

Det er Lauras sidste år som junior-spiller og hun håber at afslutte sin karriere som junior med medalje ved NM i Odense, helst guld, samt at vise alle nationer til EM, at Danmarks pige også kan spille godt i Tjekkiet – hun håber på en top 15 placering og kvalificerer sig til match play.

Laura tænker meget på andre og gør hvad hun kan for hendes klub AMK.
Der er ingen tvivl om at Laura nyder det sammenhold der er i sporten både i Danmark, men også til de internationale stævner. Laura håber at der i fremtiden vil komme flere unge til sporten.
Der er ikke nogen tvivl om at Laura også på dette område vil være med til at gå forrest.

Vi ser frem til at følge Laura til NM i Odense, hendes sidste år som junior og glæder os til at se hende udvikle sig endnu mere som dame spiller!


Et stort tillykke herfra!

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484