Nye indlæg

 

Danish Matchplay 2015

15-03-2015
- Ungdomslandsholdet som skal spille NM i påsken havde deres ilddåb til Danish Matchplay. Deltagelse i stævnet var et krav, hvis man ville spille NM for det danske landshold -

Skrevet af Ungdomslandsholdstræner, Morten Christiansen
 
Jeg må sige at jeg som landstræner er stolt over alle fire spillers præstationer i stævnet.

Jeppe Vitten Jensen, Silkeborg IF, havde sit første rigtige store stævne, hvor der var deltagere fra Danmark, Tyskland og Sverige. Han spillede stabilt i de 5 runder han fik. Han kan være meget tilfreds med sit resultat på 34,2 slag i snit. Det er absolut godkendt og ikke mindst med en differens på kun 4.
Slutplacering 26 af 30

Tim Danielsen, Ejby IF overraskede og spillede super flot og kom med i cuppen. Med en differens på 6 og en plads i cuppen må man sige at hans spil var mere end godkendt.
Han sluttede på en12. plads. Tim stillede op i B-rækken og han kunne næsten have nået cuppen i A-rækken.

Niclas Hansen fra Nord-Als Minigolf Klub er tilbage efter en pause på 1år fra landsholdet, hvor han har forfulgt sin anden store interesse, musik. Han viste god form og spillede sig sikkert i cuppen. Han havde en differens på 6, og sluttede på 4. pladsen med et snit på 24,6. Det er absolut også godkendt. Niclas stillede op i B-rækken og kunne have nået cuppen i A-rækken.
Laura Fogh Henriksen, Odense Minigolf Club, spillede som forventet super flot og stabilt med et snit på 23,00. Hun endte på 10. pladsen i A-rækken og sikrede sig et godt udgangspunkt i cuppen.

Som landstræner er jeg super stolt over disse 4 unge menneskers præstation under stævnet og af deres præstationer på banen. Dertil kommer at de ser ud til at have det hyggeligt sammen. Det er jo en stor del af det når vi skal være sammen i mange dage til NM og så forhåbentligt 2 samlinger inden vi drager afsted til EM i august.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484