Nye indlæg

 

Klubmesterskab i Putter Team Odense

24-03-2015
 
- Laura fortæller om weekendens turnering og kort om landsholdssamlingen forud for NM -
 

I år var for Putter Team, et år med ekstra mange deltagere til klubmesterskabet.
Alle landsholdsspillerne havde mulighed for at stille op til klubmesterskabet, og det blev godt udnyttet, det fungerede som en god træningsmulighed inden det opkommende NM.
Klubmesterskabet afvikle påt 5 runder i løbet af eftermiddagen, hvor der efter 2 runder blev holdt frokostpause. Frokosten bestod af smørrebrød fra klubben til alle deltagere ved stævnet.

I A-rækken var der 14 deltagere. Rækken blev vundet af Anders Grønnegård, som startede med 18 19 og lagde sig godt i spidsen, han endte med et snit på 20,8. På 2. Pladsen fandt man Vincent Huus med 21,20 i snit samt Leif Meitilberg på 3. Pladsen med 21,6 i snit.
I B-rækken var 6 deltagere, hvor Karsten Nørskov vandt med snit 23,8.
I C-rækken var 9 deltagere, her vandt Sonja Christensen med et snit på 28,00.

Under klubmesterskabet blev mobiltelefoner brugt til online opdatering, samtidig fik man testet de funktioner som skal bruges til NM om 2 uger.

Super hyggeligt stævne med spænding, samt en tilpas afslappet atmosfære.

Den efterfølgende dag var der landsholdssamling for herreholdet, her er blevet puttetrænet, testet nye bolde og spillet et par runder. De sidste ting inden NM blev testet, og formen er efterhånden fundet, nu er det bare at se frem til NM om to uger og være klar.
Vi glæder os!

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484