Nye indlæg

 

Ungdomslandholdstrænerens berettelser fra NM 2015

13-04-2015
- Morten Christiansen fortæller her om hver enkelt spiller og deres indsats uner NM -
 
Vores danske ungdom var i kamp for de rød/hvide farver.
Med 2 debutanter på holdet, var det med den indstilling, at de var med for at lære og for at hygge sig.

Jeppe Vitten har spillet i ca. 1 år og Tim Danielsen ca. det samme.
Så de har ikke erfaringen med sig. Det viste sig da også i perioder, når at de lod sig gå på af et dårligt slag.
Men igen viste de at de høre til den kommende generation af danske topspillere ved at lave en 1’er på næste bane.

Niclas Hansen, har haft et sabbat år fra sporten, og det kunne i perioder ses på hans tempo. Han viste dog at han så absolut høre til på holdet og er en del af rygraden på holdet.
Han når, som den eneste, i cut – 6 og avancere fra 6. pladsen til 5. pladsen. Kan kun sige at det var flot Niclas.
Niclas slutter med et rødt snit på 26,8 og sluttede de 8 runder i 214 slag.
 
Tim Danielsen var med til kun sit andet store stævne. Han slutter på en 7 plads 10 slag til cut – 6. Han går de 6 runder i 168 slag og et snit på 28,0 med en flot diff på kun 4 slag. Tim spillede op til mine forventninger og han nød det selvom han var lidt utilfreds med sig selv til tider. Super flot TIM.
Jeppe Vitten havde også sit andet store stævne. Jeppe er den yngste, men har vist at han hører til på holdet og at vi kan forvente mere metal fra hans siden frem over.
Han imponerede under træningen og gik personlig bedste runde på 23. Under NM går han så lige en runde 24 også bare lige for at vise at han kan!
Jeppe spillede under NM op til mine forventninger, dog sluttede han af med en lidt høj runde, men med den indsats er det forståligt, at han blev lidt træt. Det var bare flot Jeppe!

Laura F. Henriksen, er den mest garvede af de unge spillere og igen kan jeg kun være tilfreds med hendes indsats. Slutter af med grønt snit, 8 runder i 176 slag og 9 slag beder end Elisabeth Brandt fra Sverige. Det er et snit på 22,0 og en diff på 6. Bare lige for at gnide salt i såret slutter Laura så af med at gå 19.
Vi havde sådan talt om at det var nu det var nu og så gør hun det. Så flot, dog havde hun nær taget livet af os da hun lige syntes at det med at føre med 5 slag skulle sættes over styr i anden sidste runde. Men Elisabeth Brandt tabte hovedet på bane 18 og Laura var igen foran med 5 slag. Dette rejste svenskeren sig aldrig efter og det blev til en flot guld medalje til Laura.
Som ungdomslandsholdstræner kan jeg kun sige, at som hold er i for vilde og super gode sammen. I støtter hinanden og hjælper med at holde humøret højt og der er altid en god stemning sammen med jer. Det skal i have tak for.

Jeg er stolt og glad over at være jeres træner og ser frem til et godt og hyggeligt EM til sommer med jer.

Holdindsatsen var over altforventning, jeg tror ikke der var mange der ville have gættet på at vi ville slutte med grønt snit (24,8) vi brugte 447 slag i de 6 runder.
I kan alle være stolte og alle vi andre er stolte over jer
 


Morten Christiansen
Ungdomslandsholdstræner

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484