Nye indlæg

 

Gelsteds 40-års Jubilæum

02-07-2015
Her beretter Teddy Nielsen fra Minigolf Clubben Gelsteds reception og turnering i forbindelse med deres 40-års Jubilæum, forud for DM Eternit, som de netop har afholdt i denne weekend – med stor succes.
 
Weekenden startede med en reception i anledning af vores 40 års jubilæum. Mange kiggede forbi for at hilse på og mange havde også taget rigtig flotte gaver med i form af kontanter, gavekort, kaffemaskiner, vin, spiritus og chokolade. Der var naboer, venner, forretningsforbindelser, mange klubber og gamle spillere. Også Borgmesteren kiggede forbi og gik en runde med formanden (Jakob).
 
Vi bød til gengæld på skinke med flødekartofler og salat ganeret med diverse drikkeva-rer. Omkring kl. 19 var de sidste gæster gået så vi kunne begynde at se frem mod søndagens stævne med 37 deltagere. Det er længe siden, vi har været så mange.
 
Den nye komét Simon Junker (OMC), vandt A-rækken foran Jakob Petersen (MCG) og Vincent Huus (PTO). I B-rækken vandt Andreas Toftdal (MCG) foran Karsten Nørskov (PTO) og Poul Hansen (AMK). De 2 førstnævnte prøvede i week-enden kræfter med de store drenge ved DM Eternit. I C-rækken gik sejren til Allan Frost (BBK) foran Teddy Nielsen (MCG) og Karsten Jørgensen (RMK).

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484