Nye indlæg

 

JM Eternit 2015

22-09-2015
JM Randers 30/8-2015 – af Dan Jensen
 
Dagen startede tidligt, da jeg drog af sted fra Skive kl. 6.30.
 
Vejret tydede på at blive godt, men det var dog ret koldt om morgenen, hvilket er en ting, man altid skal tænke over som minigolfspiller. Boldenes hårdhed/blødhed og hoppehøjde ændrer sig nemlig i forhold til temperatur, ligesom mange baners træk ændrer sig.
 
Jeg ankom til minigolfbanerne i Randers 07.30, hvilket ville give mig lige knap 3 timers træning, inden slaget om det jyske mesterskab skulle stå.
 
Træningen forløb ret planmæssigt og der var tid til at lære lidt fra sig og lytte til hvad én af de lokale spillere havde af råd, tak for tips Erik Meldgaard ☺
 
Der var 18 tilmeldte til mesterskabet, for lidt vil nogen sige, men det er dog en herlig grup-pe mennesker og trods alt, en rimelig opbakning til dette stævne. Spillet startede 10.30 med 3 runder, inden der skulle seedes. Jeg var startet med en runde 30 og havde allerede efter den runde i tankerne, at dét var den turnering, der røg. Jeg fik overbevist mig selv om, at jeg måtte gøre det så godt som muligt i de sidste 4 runder og se hvor langt det kun-ne række.
 
Efter de første 3 runder, var jeg på en 6. plads, men dog kun 3 slag efter Erik Meldgaard, der førte a-rækken.
 
Efter 4. runde havde jeg kæmpet mig op på en 3. plads, stadig 3 slag efter 2. Pladsen, som Laura Fogh Henriksen, Aalborg nu havde overtaget. Men det var ikke nok kun at kig-ge fremad, for de første 5 pladser var kun adskilt af sølle 5 slag.
 
Tid til finalerunde: Der var på forhånd lagt op til, at det ville blive en tæt afslutning. Det endte med at jeg, på bane 18, kunne afgøre det hele selv og med en 1'er blive jysk mester. Men ak, en misser og nu skulle vejret trækkes dybt - for en 2'er ville trods alt sikre omspil…
 
Jeg fik lavet en 2'er og Laura og jeg ville være helt lige hvis hun kunne få bolden i hul på 1. slag - det mestrede hun perfekt og det betød omspil. Stig W. Rasmussen, Randers havde dog ikke givet op, han sneg dig fra en 5. plads inden sidste runde til at komme med i om-spillet om førstepladsen.
 
Bane 1 missede vi alle 3, bane 2 og 3 lavede vi alle 1 og så kom bane 4 - vinduet. Stig lagde ud med at lave en 5'er. Jeg lavede en 2'er og det samme gjorde Laura. Det betød, at Stig fik en 3. plads. Bane 5 - dobbeltbakkerne ventede, og jeg vidste med det samme jeg havde sendt bolden af sted, at den var bandet alt for tidligt, så det blev en 2'er. Laura la-vede en perfekt 1'er og kunne derfor kalde sig jysk mester på eternit 2015.
 
 
Efter præmieoverrækkelsen, var der lodtrækningspræmier til en del af spillerne, så alle kunne tage hjem, glade og tilfredse efter en dejlig dag med godt vejr og hyggeligt samvær, med glade minigolfspillere i Randers.
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484