Nye indlæg

 

Rekordstort Efterårsstævne 2015

08-11-2015
Af Ole Rasmussen
 
Med 46 deltagere kunne Minigolf Putter Team Odense notere sig en rekord ved klubbens Efterårsstævne den 25. oktober.

Derudover var der tilmed deltagelse fra 4 nationer, Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, som alle naturligvis nød godt af varme og tørvejr indendørs midt i efterårstiden.
 
Et af stævnets kendetegn, som blev introduceret for ca. 6-7 år siden, er morgenmadsbuffeten, som giver alle en dejlig start på dagen og som derudover følges op af gratis kaffe og te hele dagen. Det kan man kun sætte pris på.
 
Selve stævnet blev vundet af Odense Minigolf Clubs stortalent Simon Junker, som med 84 slag havde 2 slag ned til 2. pladsen. Den tog Torben Fjordvang, fra Roslev IK sig af, efter et spændende omspil med Allan Schwab fra Aalborg Minigolf Klub.

Vincent Huus, som har været en af sæsonens bedste, måtte melde afbud, da han døjer med smerter i ryggen. Han har netop skiftet til tyske Niendorfer MC og et par af hans klubkammerater havde således fundet vej til Odense denne weekend.
 
I B-rækken var det en af Putter Teams egne dygtige, som med en stor træningsindsats har nået langt på få år. Kim Christiansen vandt rækken på 94 slag. Det var 5 slag bedre end Kristina Matthies fra Nyborg, som efter en del års pause har genoptaget minigolfspillet. Nr. 3 blev Tim Danielsen fra Ejby IF, som i omspil slog norske Trond Øwre. De brugte begge 105 slag på de 4 runder.
 
I C-rækken var det en af sportens veterandamer, Sonja Christensen, Odense Minigolf Club, som med en flot sidste runde på 24 slag bragte sig op på 1. pladsen med et samlet resultat på 115 slag. Grethe Knop, sluttede flot med en runde 26 og det bragte hende i omspil med klubkammeraten Lars Jakobsen fra Minigolf Clubben Gelsted. De brugte 121 slag. Han tog dog stikket hjem på bane 2. Det skal siges at Lars havde ført rækken hele tiden, men med en runde 34 satte han den føring over styr til sidst.

Stævnet har også indbygget en makkerturnering, hvor parrene sammensættes live søndag formiddag ved lodtrækning. Den parturnering blev vundet af Daniel Christ og Henning Andersen foran Lars Rosenquist og Lars Jakobsen med Leif Meitilberg og Øyvind Nedre på 3. pladsen.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484