Nye indlæg

 

Ny udviklingskonsulent

11-02-2016
 
Jeg hedder Louise Lindberg Poulsen og er DMgU's nye udviklingskonsulent.

Jeg glæder mig meget til at tage fat på arbejdet, til at opleve fællesskabet i klubberne og unionen og ikke mindst glæden ved minigolf. Mest, glæder jeg mig til at være med til at understøtte sportens positive udvikling sammen med alle de frivillige ildsjæle og engagerede minigolfspillere over hele landet.

Jeg har tidligere arbejdet med frivillighed, organisationsudvikling og facilitering af medlemsaktiviteter. Jeg motiveres af det engagement som driver en forening som Dansk Minigolf Union, og jeg ser det som min fornemste opgave at understøtte det.

Har du en god ide, brug for sparring eller lyst til en uformel snak om din klub, så tag endelig fat I mig. Husk, at I altid har mulighed for at få besøg af mig i klubben.

Jeg glæder mig til at møde så mange minigolfspillere som muligt i den nærmeste fremtid og til at lære en masse om minigolfens verden.

-Louise

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484