Nye indlæg

 

EM-truppens første træningsdag i Portugal

18-08-2016

Landsholdsspiller Torben Fjordvang har skrevet om den første træningsdag i Portugal.

 

 

17/8-2016

Hej Minigolf-Danmark

 

I dag var første hele træningsdag. Da den officielle træningstid for turneringen først begynder på fredag, har det været en lang dag med træning fra ca. 8 - 19.30.

 

Dagens træning blev brugt til at få yderligere styr på eternitten, hvor spillemetoder og bolde efterhånden er fundet, der blev desuden gået de første runder på eternitten.

 

Midt på dagen var der en periode med let regnvejr, som gjorde det meget besværligt at træne, særligt da vi ikke forventer fugtigt vejr til spilledagene. Dette gjorde at vi holdte en kort pause for at vente på at regnen ville aftage, så vi kunne træne på tørre baner.

 

Efter eternitrunderne, og regnvejret, begyndte vi på at træne betonbanerne med samme fremgangsmåde som eternitten, men tiden løb fra os og der skal arbejdes videre med at finde spillemetoder i morgen.

 

Aftensmaden kom fra en restaurant/cafeteria/grillbar, som lavede ganske udmærket mad til en billige penge. Efter maden blev der købt ind i det lokale supermarked og holdt holdmøde, hvorefter alle var ret smadrede.

 

 

De bedste hilsner Torben

 


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484