Nye indlæg

 

Tilbageblik på EM og VM

31-08-2016
Det har været en begivenhedsrig august måned, hvor Danmark har været repræsenteret ved EM for seniorer, VM for juniorer og senest EM for herrer/damer.
 
EM for seniorer
 
 
Seniorlandsholdstræner Jan Vitten er tilfreds med resultatet af landsholdets præstationer: "Spillerne har spillet på forventet niveau. Der har også være positive overraskelser. Eksempelvis har Kim Christiansen som er ny spiller vist potentiale. Også Inge-Lise Hansen har spillet godt. I det hele taget ser jeg tilbage på et EM, med et velfungerende hold, der har haft en god holdånd - og så har det flotte anlæg været en fornøjelse.
 
Se resultaterne her.
 
EM for juniorer
 
Imens seniorene spillede EM i Finland viste ungdomslandsholdet potentiale ved VM i Østrig. Landsholdstræner, Morten Christiansen, er ærgerlig over det skuffende resultat, men er også overbevist om, at der er masser af potentiale at arbejde videre med.
"Især det dårlige vejr har haft betydning. Det har gjort, at vi ikke har kunne træne så meget, som vi gerne ville. Drengene har dog fået masser af erfaringer med sig - og dem skal vi nu arbejde videre med. Alt i alt har VM dog været en god oplevelse, og drengene har det godt sammen som hold", fortæller landsholdstræneren.
 
 
EM for herrer/damer
Der er også sat punktum for EM. Spillende landsholdstræner Jannick Skov vurderer at turneringendesværre ikke helt gav de ønskede resultater. Til trods for dette, mener han dog at der er masser af succeser og potentiale at bygge videre på.

Jannick Skov uddyber: "Det har været den hårdeste tur, jeg har været på. Sygdom har overskygget rigtig meget, og oveni det har der været en masse uro. 
Laura spillede en godmatch i dag, som giver en fin afslutning på turneringen. Desværre udnytter hun ikke de chancer hun får, og derfor skuffer hun nok sig selv lidt.. Hun er en spiller, der har meget høje forventninger til sig selv. Men det er jo Lauras første år på herre-/damelandsholdet, og i det perspektiv har hun præsteret rigtig godt. Hun er en ung spiller – og uden tvivl en at de spillere i Danmark der har stort potentiale. 
Simon Junker giver i den grad også håb for fremtiden. Han har på kort tid udviklet sig i helt utrolig meget. Det bliver spændende at se, hvad han på sigt kan drive det til.
Personligt har jeg brugt alt for meget energi på en masse andre ting end spillet, og derudover har jeg haft feber på store dele af turen. Jeg er til gengæld tilfreds med mit stabile spil, hvilket helt sikkert skyldes min rutine.
Det er et ungt landshold, og det betyder, at vi har mange år til at udvikle talenterne. Der er masser potentiale at arbejde med, og vi tager nu succeserne med hjem og arbejder videre med dem."
 
 
 

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484