Nye indlæg

 

1-2 Træner

01-12-2016

Idéer til træningsøvelser og redskaber til at planlægge træningstimen.

Det er bare noget af det, du har brug for som ny spiller og/eller træner. Derfor er Dansk Minigolf Union gået sammen med DIF om at udvikle et (hjælpe)trænerkursus. Vi kalder det for 1-2-Træner – for sværere er det faktisk ikke at komme godt i gang!

Kom godt fra start

På 1-2-Træner-kurset klæder vi den nye spiller og/eller træner på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Vi har delt kurset op i to moduler, som hver varer 4 timer

    • Modul 1 gør kursisterne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrene træning der også kan tiltrække nye medlemmer.
    • Modul 2 fokuserer på minigolf. Her får du inspiration til konkrete øvelser og forslag til, hvordan du kan sammensætte træningen.

Så nemt er det

1-2-Træner-kurset gør det nemt og hurtigt at komme i gang med træner ”jobbet” – hvad enten den nye træner er 14, 34 eller 54 år. Kurset er derfor både for den engagerede unge minigolfspiller og den garvede spiller, som gerne vil gøre træningen bedre.

Dansk Minigolf Union afholder kurser løbende, næste gang den 5. februar 2017 i Odense. Du finder praktiske informationer her.

Med på farten

Ét er at være på kursus, noget andet er at bruge det lærte bagefter. Derfor får alle deltagere et kursushæfte for hvert modul, så de kan gå hjem og læse mere.

Samtidig har vi udviklet en app med alle træningsøvelser, så det bliver ekstra nemt at overføre de gode idéer fra kurset til træningen. Endelig følger der en opstartspakke med bl.a.t-shirts med.

Vil du høre mere eller tilmelde dig? - Kontakt udviklingskonsulent Louise Lindberg; konsulent@minigolf.dk / 20 20 34 84

 


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484