Nye indlæg

 

Årets spiller ser tilbage på året der gik

03-01-2017
Vincent Huus blev ved årets begyndelse hædret med titlen som årets spiller 2015. I den forbindelse kunne han her fortælle, at han gik 2016 i møde med ambitionen om at udfordre sig selv for at forbedre sit spil.
 


Vincent Huus havde ved årets begyndelse én ambition; nemlig at udfordre sig selv for at forbedre sit spil. Nu rinder året ud, og vi møder derfor Vincent for at få en status på dén ambition.

For Vincent Huus har en af de helt store oplevelser i 2016 uden tvivl været, at spille for tyske Niendorfer MC. ”Det var en fantastisk oplevelse af spille i Tyskland. Selvom resultatet ikke var helt tilfredsstillende, lærte jeg meget. Holdets fælles viden blev bragt på bane, når vi spillede og ligesom jeg lærte meget af de tyske holdkammerater, så bragte jeg også nye ting til klubben. Eksempelvis begyndte de, at markere mere ved de gode slag. ”

Vincent fortæller, at det har været lærerigt at spille med og mod de tyske spillere, som spiller på et niveau han tidligere har betragtet som uopnåeligt. ”De laver jo også fejl! Og mentalt er det en god erfaring at have med”, fortæller Vincent.

I 2017 skal der selvfølgelig sættes nye mål. ”Jeg vil gerne satse på Danmarksmesterskaberne, og så håber jeg bestemt, at jeg også kommer til at spille turneringer udenlands. De første i både Italien og Sydtyskland er allerede i kalenderen. Udlandet trækker, fordi det udfordrer mig, når jeg skal spille op imod nogle af de bedste.”

Spilmæssigt har Vincent selvfølgelig fortsat ambitioner om udvikling. ”Jeg skal arbejde med min teknik, især mit skru og underskru skal forfines og forbedres.”

Det bliver uden tvivl spændende, at følge udviklingen i det nye år.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484