Nye indlæg

 

En ny sæson skydes i gang

30-03-2017
Det pibler og det spirrer frem på denne årstid! Det gør sig også gældende i klubberne, hvor medlemmer over hele landet er klar til at markere forårets komme med et slag minigolf. Der er derfor travlhed overalt i minigolf-Danmark, hvor baner og klubhuse nu skal klargøres til endnu en udendørs sæson.
 
I Gelsted klargøres banerne hvert år i fællesskab.
 
I Minigolf Clubben Gelsted markeres foråret hvert år med en efterhånden traditionsrig dag. For når banerne skal klargøres, skal der bruges frivillige kræfter - og hvorfor egentlig ikke gøre arbejdet til en hyggelig dag i godt selskab?
 
Teddy Nielsen, der er kasserer i klubben, fortæller: "Hvert år mødes vi til en hyggelig dag, for at skyde sæsonen i gang. Vi starter med generalforsamligen over et godt morgenbord, senere klarer vi klargøringen af banerne og kl. 15 er der officiel startskud på sæsonen".
 
I følge Teddy er det ikke noget problem at samle frivilige til klargøringsarbejdet, når blot det kombineres med hygge og gøres i fællesskab. "Over årene er det faktisk blevet lidt af et tilløbsstykke, og der kommer flere denne dag end på en almindelig træningsaften", fortæller den erfarne kasserer.
 
Således blev sæsonen altså skudt i gang i Gelsted, og i flere andre klubber meldes der også klar!

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484