Nye indlæg

 

Flere frivillige hænder til PTO

09-05-2017
Flere frivillige hænder er et stort ønske for de fleste minigolfklubber. Putter Team Odense gjorde noget ved det!
 
Putter Team Odenses bestyrelse stod i efteråret 2016 med en oplevelse af, at der ikke længere var tid til at udvikle klubben. Alt for megen tid gik med drift og løsning af praktiske opgaver. Samtidig med det, så de en kedelig tendens; klubben havde færre og færre frivillige. Dén udvikling er nu vendt!
 
Putter Team Odenses Formand Anders Grønnegaard og bestyrelsesmedlem Heino Nielsen planlægger de kommende frivillige opgaver.
 
Struktur på de frivillige opgaver
Bestyrelsen besluttede at gøre noget ved problemet, og indledte sammen med Dansk Minigolf Unions udviklingskonsulent et udviklingsforløb. Målet var at synliggøre de frivillige opgaver overfor medlemmer, gøre det nemmere at engagere sig frivilligt i klubben og få flere frivillige til at at løfte flere opgaver.
 
Klubbens mange opgaver blev derfor kortlagt og der er blevet udarbejdet årsplan ligesom alle opgaverne nu er beskrevet. "Det at vi har fået en struktur, har gjort det nemmere for os, at have overblikket og det er blevet nemmere for medlemmerne, at gå til opgaverne.", fortæller klubbens formand Anders Grønnegaard. Bestyrelsen har opdelt arbejdsgangene i korte, overskuelige og afgrænsede opgaver, som gør det nemmere for frivillige at forpligte sig.
 
Ingen løftede pegefingre
For bestyrelsen i klubben har en positiv tilgang været vigtig - måske ligefrem nøglen til succes. "Det er vigtigt, at huske at sige tak og anerkende indsatsen", fortæller en enig bestyrelse.
 
Fremtiden
Det store arbejde er dog ikke afviklet. Bestyrelsen fortæller, at de har aftalt, at have emnet på som fast punkt på bestyrelsesmøderne. "På den måde fastholder vi fokus, og kan klare udfordringerne i opløbet", fortæller bestyrelsen.
 
Bestyrelsen oplever mange positive sidegevinster ved udviklingen. Ikke bare har bestyrelsen fået mere energi - de har også fået flere ressourcer til at arbejde med udvikling fremfor drift. I foråret 2017 er flere nye projekter derfor sat i søen; samarbejde med væresteder i kommunen og en helt ny ungdomssatsning. Det bliver uden tvivl spændende at følge klubben fremadrettet.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484