Nye indlæg

 

I weekenden skal Danmarks bedste minigolfspiller findes

22-06-2017
Landets top-spillere tørner i den kommende weekend sammen i Silkeborg, for at dyste om det individuelle danske mesterskab på eternitbaner.
 
Jan Vitten der er formand for Silkeborg IFs minigolfafdeling melder klar til weekendens DM!

Den 24.-25. juni skal Danmarks bedste minigolfspiller kåres, når Silkeborg IF danner rammen om Danmarksmesterskabet i minigolf. Det bliver uden tvivl en weekend, der vil byde på tætte dyster og imponerende minigolfslag.

Præcision og koncentration
Leif Meitilberg der er formand for Dansk Minigolf Union, og som i øvrigt netop har vundet danmarksmesterskabet for hold, fortæller, at det eftertragtede mesterskab har en særlig status blandt minigolfspillere: ”For at vinde det individuelle Danmarksmesterskab i minigolf, skal du præsterer på et stabilt højt niveau, og der er ikke plads til svipsere. Det kræver ufatteligt mange timers træning, at være med på det niveau. ”

Silkeborg IF Minigolf melder klar!
I Silkeborg IF’s minigolfafdeling har der været travlhed, for når klubben skal danne ramme om et danmarksmesterskab skal banerne naturligvis overholde standarderne. Jan Vitten der er formand for klubben, kan derfor tilfredst konstatere at banerne nu er klar. ”Jeg forventer, at der allerede 2 dage før mesterskabet går i gang, vil være spillere fra hele landet, som kommer for at lærer anlægget at kende og justere teknik og boldvalg til netop vores banes spidsfindigheder”, fortæller formanden. Og det bliver da uden tvivl også marginalerne som tæller. Et enkelt forkert slag kan have afgørende betydning for spillerne! ”Vi håber selvfølgelig også, at interesserede, der ikke nødvendigvis kender sporten i forvejen, får lyst til at kigge forbi banerne i løbet af weekenden”, tilføjer Jan Vitten.

Tid og sted:

Lørdag den 24. juni kl. 12.00 - ???

Søndag den 25. juni kl. 8.00 - ???

Silkeborg IF Minigolf, v. Søholthuset
Ansvej 110
8600 Silkeborg

Kontakt og yderligere information:

Leif Meitilberg, formand for Dansk Minigolf Union
Telefon: 23 83 24 21
E-mail: formand@minigolf.dk

Jan Vitten, formand for Silkeborg IF Minigolf
Telefon: 51 51 94 51
E-mail: j.vitten@gmail.com

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484