Nye indlæg

 

Mød en Landsholdsspiller: Jonas Rasmussen

15-09-2017

På vanlig stilfærdig vis ser Jonas Rasmussen frem til, at repræsentere det danske landshold ved VM i Kroatien.

Spørger man holdkammeraten Jannick Skov, er Jonas en vigtigt del af landsholdet. ”Jeg glæder mig til at spille med”, fortæller Jonas, der har spillet minigolf siden 2003. Sidste års EM var for Jonas præget af sygdom, og det håber han selvsagt, at undgå dette år: ”Jeg glæder mig til et god oplevelse denne gang!”, slår han fast.

Nye nationer

Især glæder Jonas sig til at spille med en masse nye nationer. ”Det er fedt, at der kommer nye med”, fortæller den sociale spiller, ”Det skulle jo blive det største VM nogensinde”, fortsætter han med begejstring i stemmen. ”Det er altid super hyggeligt, at være afsted og det er sjovt at møde andre spillere fra andre lande!”.

Føler sig hjemme på filten

Som juniorspiller tog Jonas ofte til Sverige sammen med kammeraterne for at spille på filt. Det håber han, at kunne drage fordel af i Kroatien. ”Det er sjovt, at spille på filt, og det er klart min favoritbane. Det bliver spændende at spille banerne, som er ret korte.”

Mål og forventninger

Jonas Rasmussen fortæller, at han er spændt på at spille på det helt nyanlagte anlæg. Jonas endnu ikke lagt sig fast på konkrete målsætninger. ”Jeg kender jo ikke anlægget, men når jeg har trænet lidt på det, vil jeg beslutte mig for et snit jeg gerne vil opnå.” Når det gælder placering vil Jonas ikke sætte sig fast.


Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484