Nye indlæg

 

Nye klubber på vej

27-10-2017
Imens de fleste minigolfaktiviteter hører sommer-halvåret til, , er der stor aktivitet i unionens nye klubber.
 
Frivillige kræfter
Nye klubber skyder op i disse år! Og i Dansk Minigolf Union er det dejligt at opleve, at flere og flere har lyst til at prøve kræfter med minigolfen. I Jyllinge, Skals og Høje Taastrup er der kommet sådanne klubber til, og det er både imponerende og beundsringsværdigt, at opleve den iver og gejst, som de nye klubber lægger for dagen. De tre nye klubber forventer nemlig, at kunne byde velkommen på egne baner i løbet af 2018, og det kræver en indsats at blive klar til det.
 
Anlæggelsesarbejdet i fuld gang
Derfor er de tre nye klubber i fuld gang med etableringsarbejdet. I Høje Taastrup er fliserne allerede lagt, og i Skals og Jyllinge står klubberne overfor netop denne opgave.
 
Filt til Jyllinge
Selvom arealet i Jyllinge pt. ikke ser ud af meget, er der ingen tvivl om, at det vil trække mange til, når banerne står. Jyllinge Minigolf Klub bliver nemlig den første klub på Sjælland med et filtanlæg, og det vil selvfølgelig skabe interesse.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484