Nye indlæg

 

Træning i Sverige frem mod de Nordiske mesterskaber

08-02-2018
 
I påsken skal landsholdet være klar under de rød-hvide faner ved de nordiske mesterskaber i Asarum. En træningstur til de svenske baner, har givet indsigt i spillernes styrker og svagheder frem mod udtagelsen.
 
Tim Danielsen finpudser og afprøver teknikken på de svenske baner.

Heino Rye Nielsen kan berette om en god tur, der var præget af engagement. I alt deltog 17; 2 damer, 3 juniorer, 10 herre/seniorer og 2 holdledere.

Træning og sammenhold
Heino fortæller, at træningen blev sat i gang med indeling af grupper, således at der i hver gruppe var minimum en spiller som havde spillet på anlægget før. "Det blev en god og spændende dag med masser af træning og en ny bane som ikke alle havde prøvet før, nemlig Salzburger V! Den gav anledning til ekstra træning og hos nogle også panderynker", fortæller Heino. Resten af dagen gik med minirunder og specialtræning.

Også den mere sociale del, blev der tid til, og om aftenen var der fællesspisning på hotellet, mulighed for en dukkert i hotellets pool og masser af hygge og snak. "Det er vigtigt, at spillerne lærer hinanden at kende", fortæller Heino.
 
Søndag stod primært på runder, krydret med lidt fri træning indimellem.

Holdleder-debut
Jesper Normann havde debut som holdleder, og den rolle påtog han sig ifølge Heino til UG. "Jeg har kun ros til ham. Det skal nok blive en succes!", fortæller han tilfreds.

Udtagelsen
Efter afslutningen af træningen blev der holdt en kort evaluering af weekenden og der var stor tilfredshed med arrangementet og folk var glade for at turen var blevet gennemført.

Afslutningsvis oplyser Heino, at herreholdet bliver udtaget sidst i februar.

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484