Nye indlæg

 

Årets kåringer

27-02-2018
På årets repræsentantsskabsmøde køres hvert år to minigolfspillere som har haft en særlig betydning for sporten. Også i år blev årets frivillige og årets spiller kåret.
 


Årets friviillige
Ole Rasmussen modtager prisen som årets frivillige - og det er en hæder som er velfortjent, fortæller formand for unionen Leif Meitilberg. Ole Rasmussen har både i klubber og i unionen spillet en vigtig rolle - og det gør han fortsat til stor glæde.Leif Meitilberg fortæller, at der var mange gode bud på, hvem årets frivillige skulle være. Når valget faldt sikkert på Ole Rasmussen var det fordi, han over så mange år har udvist et sjældendt og dedikeret engagement.

Årets spiller
Det er langt fra første gang, at Vincent Huus kan bryste sig af titlten som årets spiller. Alligevel blev den storspillende landsholdsspiller overrasket over igen af have gjort sig fortjent til prisen.

Tillykke til begge!

Kategori: Nyheder
 

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

 
Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk
Dansk Minigolf Union | Stadionvej 50D, 5200 Odense  | Tlf.: 20203484