Nye indlæg

Lars Rosenquist vinder Danish Matchplay

19-03-2018

Skrevet Af: Ole Rasmussen

I 2018-udgaven af Minigolfklub Putter Team Odenses Danish Matchplay gik Lars Rosenquist fra MPTO hele vejen i matchplay og blev vinder af stævnet. I finalen mødte han den unge svensker James Lindström fra Stockholm-klubben Tantogårdens BGK, som han slog 4-2. Det var odenseanerens 2. sejr i Danish Matchplay. Første sejr var i stævnets første udgave i 2004.

James Lindström spillede sit første Danish Matchplay hos MPTO, og man må sige at han klarede den opgave flot. Helt ubekendt med banerne er han dog ikke, idet han for 3 år siden deltog ved de Nordiske Mesterskaber som spiller på det svenske juniorlandshold.

På en delt 3. -4. plads kom John Hansen fra Gelsted og Christian Linnet fra MPTO. For sidstnævnte var det nok lidt overraskende at komme så langt, men i spillet om søndagen viste han gode takter, som rakte til den flotte placering.

De indledende runder blev i år vundet af Odense Minigolf Clubs Simon Junker foran Peter Ericsson fra Sjöviken IF (S) og en anden tidligere matchplay-vinder, Vincent Huus fra MPTO. Simon Junker led dog den skæbne, at han tabte sin første kamp mod Kris Stille fra Hamborg-klubben Niendorfer MC. Det samme skete for Vincent Huus.

I B-rækken gjorde Århus-spilleren Jesper Normann til gengæld rent bord, da han vandt de indledende runder og matchplay-finalen. I finalen mødte han Silkeborgs grand-old man Jan V. Rasmussen, som han slog 4-2. Jan V. Rasmussen sluttede som 3’er i de indledende runder med Karsten Parbst fra VfL Lohbrügge som toer.

På en delt 3.-4. plads i matchplay kom svenske Julia Göransson fra Malmö BGK og MPTO’s egen Henning Andersen. For Henning Andersen var det 2. semifinale i træk.
B-rækken var igen i år godt besat med 28 startende og der var derfor hård kamp om at nå i blandt de 16 som kvalificerede sig til cuppen.

Stævnet lå igen i år på den gode side af 50 deltagere. Helt nøjagtigt var der 51 til start, hvilket som altid er flot og giver en god stemning og masser af konkurrence. I den sammenhæng har stævnet altid nydt godt af mange udenlandske deltagere.  I år var ingen undtagelse, idet der var 18 spillere fra Sverige og Tyskland.

Arrangøren har planer om at ændre på formen af stævnet, så det kan meget vel blive sidste gang at stævnet afvikles på denne måde. Hvordan det kommer til at forløbe fremover, er ikke lagt fast endnu.

Tak til alle deltagere og hjælpere i løbet af weekenden, som endnu en gang var med til at gøre stævnet i uge 10 til en særlig oplevelse.

Kategori: Nyheder

Artikler på minigolf.dk er ikke nødvendigvis et udtryk for Dansk Minigolf Unions holdninger.
Indenfor Dansk Minigolf Union værdsætter vi personlige holdninger og lader derfor ofte medlemmerne skrive artikler til minigolf.dk

Hvis du har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre så send en E-mail med tekst og billeder til: medie@minigolf.dk